Δυστυχώς το μέλλον της χώρας είναι δυσοίωνο. Δεν είναι δυνατόν να πάμε μπροστά σαν χώρα, όταν το ίδιο το κράτος τιμωρεί τους ίδιους τους πολίτες του πλήττοντας την παιδεία.

Τα τελευταία χρόνια οι εκπαιδευτικοί αντιμετωπίζονται από το κράτος σαν πολίτες τρίτης κατηγορίας, αφού τους απαξίωσαν όχι μόνο οικονομικά, αλλά και κοινωνικά, τώρα το κράτος τους τιμωρεί για τα δικά του λάθη.

Μία εποχή που οι εκπαιδευτικοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης εξαιτίας της οικονομικής αφαίμαξης, πολλών εκ των οποίων θα έχουν να συντηρήσουν ακόμη και τρία σπίτια όταν έχουν παιδιά που σπουδάζουν, δεν είναι δυνατόν η πολιτική ηγεσία, οι διοικητικοί παράγοντες του Υπουργείου να μην αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα της ικανοποίησης αποσπάσεων εκπαιδευτικών.

Λίγη σοβαρότητα, λίγη λογική και κυρίως λίγη ανθρωπιά θα πρέπει να πρυτανεύσουν.
Η διάλυση των οικογενειών των εκπαιδευτικών με το να μην εγκρίνονται οι αποσπάσεις υπεράριθμων εκπαιδευτικών στην περιοχή προτίμησής τους με το αιτιολογικό άκουσον-άκουσον ότι και εκεί θα είναι υπεράριθμοι, είναι αδικαιολόγητη. ΝΤΡΟΠΗ!!!

Απαιτούμε, λοιπόν, από το Υπουργείο Παιδείας να επανεξετάσει τις αποσπάσεις των συναδέλφων.

Ο ΑΙΡΕΤΟΣ ΑΠΥΣΔΕ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΓΚΑΤΖΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.