Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

Γρεβενά: Ανοιχτή συνέλευση από τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

Οκτώβριος 1st, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://2.bp.blogspot.com/-pKjHWdtMf2g/T41yalRKvFI/AAAAAAAAgh4/7My1BIoyLn0/s640/P4171776.JPGΑνοιχτή συνέλευση, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 1 Οκτωβρίου στην πόλη των Γρεβενών. Στη συνέλευση που θα γίνει στις 6:30 το απόγευμα θα διεξαχθεί συζήτηση για  την πολιτική κατάσταση  και  την πρόταση  διεξόδου  από  τον  ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, καθώς και η εγγραφή μελών και η εκλογή  προσωρινής  γραμματείας.

Ομιλητές θα είναι ο συντονιστής  Δυτικής  Μακεδονίας  του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Νικόλαος  Παυλίδης  και το μέλος της  πανελλαδικής συντονιστικής  επιτροπής, Ηλίας Ουρεϊλίδης.

Εν τω μεταξύ από σήμερα Δευτέρα 1 έως Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012 θα γίνουν οι εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη για την ανάδειξη της 11μελούς προσωρινής γραμματείας του Καλλικρατικού δήμου, ενόψει της οργάνωσης της πανελλαδικής συνδιάσκεψης.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Star-Fm.gr: Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί το site μας δεν είναι στους αποδέκτες του ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών…

This entry was posted on Δευτέρα, Οκτώβριος 1st, 2012 at 13:10 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply