Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

Γρεβενά: Αδιανόητο, παραμένει το «χαράτσι» στα κοντέινερς των σεισμοπαθών

Οκτώβριος 1st, 2012 by Χρήστος Μίμης

Στους λογαριασμούς της ΔΕΗ των κοντέινερς των σεισμοπαθών παραμένει και αυτή τη φορά το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτημένων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ), παρά το γεγονός ότι ζητήθηκε η εξαίρεσή τους. Σε τρία χωριά, Καλαμίτσι, Καλόχι και Μεσόλακκο σεισμοπαθείς συνεχίζουν να παραμένουν στα κοντέινερς, καθώς δεν έχει προχωρήσει η μετεγκατάστασή τους από το Μάιο του 1995, που έγινε ο σεισμός.

Το θέμα με το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτημένων Δομημένων Επιφανειών στα κοντέινερς προέκυψε από πέρυσι, όταν αντέδρασαν οι σεισμοπαθείς, που είδαν να τους επιβάλλεται το τέλος σε κατασκευή που τους παραχωρήθηκε από το δημόσιο. Τότε ζητήθηκε από το δήμο Γρεβενών η συμβολή του για να αφαιρεθούν τα τετραγωνικά των κοντέινερς από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, κάτι το οποίο όμως δεν έγινε τελικά εφικτό.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

This entry was posted on Δευτέρα, Οκτώβριος 1st, 2012 at 12:02 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

1 response about “Γρεβενά: Αδιανόητο, παραμένει το «χαράτσι» στα κοντέινερς των σεισμοπαθών”

  1. ΚΙΚΗ said:

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ,ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΛΗΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΜΕ ,ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΑΣ ΤΑ »ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ» …………

Leave a Reply