Ντόε και κάτωΑπίστευτο παιχνίδι στα Περιβόλια, με τον Πλατανιά να παίρνει τη νίκη με σκορ 3-2 επί της Ξάνθης. Ήρωας της τελευταίας στιγμής για τους Κρητικούς ο Ντόε που με γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσων έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο κεντρικός αμυντικός των γηπεδούχων… χτύπησε δύο φορές στην αναμέτρηση, καθώς έκανε αρχικά το 2-1 στο 84’, με τους Ακρίτες να ισοφαρίζουν στο 89’.Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν, παίζοντας με δέκα παίκτες από το 39’, έφτασαν στην ισοφάριση, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν τον ένα βαθμό.

Ο Πλατανιάς ήταν η ομάδα που δικαιούταν τη νίκη, καθώς σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, πριν ακόμα και από την αποβολή του Μαρίν, είχε την υπεροχή και πίεσε αρκετά την Ξάνθη. Η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου έδειξε ότι δεν επηρεάστηκε από τις απουσίες και με αυτούς τους τρεις βαθμούς έφτασε τους οχτώ στο πρωτάθλημα.

Στον αντίποδα η Ξάνθη προσπάθησε να πάρει κάτι καλό από το παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 43ο λεπτό, αντέδρασε και έφτασε μία ανάσα από το να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Πλατανιάς στην έναρξη της αναμέτρησης είχε την υπεροχή και έψαξε να βρει τους διαδρόμους προς την εστία του Βιβιανί. Κόντρα στη ροή του ματς η Ξάνθη πήρε το προβάδισμα με τον Γκλέισον να σουτάρει έξω από την περιοχή σε εκτέλση φάουλ, τον Κηπουρό να μην υπολογίζει καλά την πορεία της μπάλας, η οποία κατέληξε στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ την Ξάνθη, με τον Ουκάρ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 16’. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 39ο λεπτό όταν ο Μαρίν χτύπησε εκτός φάσης τον Μαρτσάκη και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τους Ακρίτες με δέκα παίκτες.

Με το… καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς έφτασε στην ισοφάριση με τον Γκλέισον να σκοράρει σε βάρος της ομάδας του το 47ο λεπτό, μετά από σέντρα του Γκοναζάλες από τα αριστερά. Το παιχνίδι ανήκε εξ ολοκλήρου στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν την κατοχή της μπάλας και με τους Ουντότζι και Μαρτσάκη να δημιουργούν πολλά προβλήματα στην άμυνα της Ξάνθης. Το γκολ το Ντόε στο 84ο λεπτό ήρθε ως απόδειξη της υπεροχής των Κρητικών και όλοι πίστεψαν ότι κάπου εκεί η νίκη είχε «κλειδώσει». Ωστόσο, οι Ακρίτες δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη με τον Βασιλακάκη να εκμεταλλεύεται την αναστάτωση στην άμυνα του Πλατανιά και να κάνει το 2-2 στο 89’. Στην τελευταία φάση του αγώνα στις καθυστερήσεις ο Ντόε και πάλι, αυτή τη φορά με κεφαλιά λύτρωσε την ομάδα του κάνοντας το τελικό 3-2 υπέρ της ομάδας των Χανίων.

Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Τζανής, Κανακούδης, Αναστασάκος (87’ Μιρτσέτα), Μαρτσάκης, Αγκιλέρα, Κάλαϊζιτς (77’ Γιακουμάκης), Ουντότζι, Ουκάρ (46’ Γκονζάλες), Λόρενς

Στον πάγκο: Λαζαρίδης, Δέντσας, Κουρτεσιώτης, Παληγεώργος,

Ξάνθη (Παπαδημητρίου): Βιβιανί, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Μαρίν, Μαρκόφσκι (61’ Μάνταλος), Μαρσελίνιο (76’ Φλίσκας) , Βασιλακάκης, Πίντο, Βάλλας, Ντάνι, Ρανός (42’ Πλατέλλας)

Στον πάγκο: Λοντίγκιν, Ονουάτσι, Καζούμπα, Γκατσολάρι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.