Από 1/10/2007 ξεκίνησε τη λειτουργία της η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ν. Κοζάνης και Γρεβενών (Κ.Μ.Ψ.Υ.) της Εταιρείας Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης Ασθενών (Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.). Η Κ.Μ.Ψ.Υ. λειτουργεί στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος  «Υγεία – Πρόνοια 2000-2006» Ψυχαργώς Β΄ Φάση.

Η επιστημονική ομάδα της Κινητής Μονάδας αποτελείται από ψυχίατρο, παιδοψυχίατρο, ψυχολόγους, ειδική παιδαγωγό, κοινωνικούς λειτουργούς, λογοθεραπεύτρια και νοσηλευτές.

Η δωρεάν παροχή Υπηρεσιών Υγείας που αφορούν στην ψυχική υγεία ενηλίκων, όπως επίσης,  παιδιών, εφήβων και των γονέων/ κηδεμόνων τους, πραγματοποιείται σε  χώρους στο Νοσοκομείο Γρεβενών και στο Διοικητήριο «Κώστας Ταλιαδούρης» της Περιφερειακής Ενότητας  Γρεβενών, σε συνέχεια της συνεργασίας μας με τις διευθύνσεις των δύο Υπηρεσιών, κάθε Τρίτη.

Για τα ραντεβού η Υπηρεσία μας δέχεται τηλεφωνήματα καθημερινά Δευτέρα– Παρασκευή και ώρες 8πμ – 3μμ στην έδρα μας, στα Σέρβια Κοζάνης στον τηλεφωνικό αριθμό 24640 21173.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών

Γεώργιος Δασταμάνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.