Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Τέλος ο Βλάχος από την ΑΕΚ, παραιτείται και ο Μαύρος

Σεπτέμβριος 30th, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/4495777881238768794574E94D96C233.jpgΗ διοίκηση της ΑΕΚ, απομακρύνει τον Βαγγέλη Βλάχο από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ αποχωρεί και ο Θωμάς Μαύρος, ο οποίος διαφωνεί με την απόφαση.

Οι διοικούντες την ομάδα επικοινώνησαν μεταξύ τους κα ιαποφάσισαν τη λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Βλάχο, αφού η ομάδα είναι στην τελευταία θέση, ύστερα από πέντε αγωνιστικές.

Αυτός που διαφωνούσε με την απόφαση ήταν ο Θωμάς Μαύρος, ο οποίος έχει εκφράσει την απόφαση του να αποχωρήσει!

«Με άδειασαν! Φεύγω κι εγώ. Τρώνε τον Μαύρο, όχι τον Βλάχο. Αυτό ήθελαν. Αλλά η αντοχή μου και η αξιοπρέπειά μου τελείωσε» υποστήριξε μεταξύ άλλων, ο Θωμάς Μαύρος.

Μάκης Χάβος και Αγγελος Αναστασιάδης είναι τα πρώτα ονόματα που «παίζουν» ως αντικαταστάτες του Βαγγέλη Βλάχου.

Επίσης, μία ομάδα απογοητευμένων οπαδών της ΑΕΚ πήγε στα Σπάτα το βράδυ του Σαββάτου, προειδοποιώντας τους παίκτες: «Ξέρουμε τις δυσκολίες και ότι υπεύθυνη είναι η διοίκηση, αλλά εάν πέσουμε, αλίμονό σας, θα πάρει κι εσάς η μπάλα».

Οι παίκτες αποχώρησαν κανονικά με τα αυτοκίνητά τους, χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

ΔΟΛ

This entry was posted on Κυριακή, Σεπτέμβριος 30th, 2012 at 06:26 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply