Μίλησε για τις εμφανίσεις στο Fix στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, με τους REC, με την Ελευθερία Ελευθερίου και άλλα νέα παιδία. Για τον Πάνο Κιάμο σημαίνει πάρα πολλά αυτή η επιστροφή, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά « Από εδώ ξεκίνησαν πάρα πολλά πράγματα».

Μίλησε επίσης και για τον άγχος, το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ. Πιστεύει πως από την στιγμή που όλα πάνε καλά στην δουλειά του και ο κόσμος πάει και τον απολαμβάνει από κοντά, αυτό είναι χαρά αλλά και ευθύνη, γιατί δεν θέλει να τους απογοητεύσει!

Αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου και είπε πως αυτή είναι που δεν τον αφήνει να επαναπαύεται. Αυτή τη στιγμή μάλιστα, βρίσκεται στο στούντιο για την επόμενη δισκογραφική δουλειά.

Στην ερώτηση για τα κριτήρια που έχει για να επιλέξει ένα τραγούδι, είπε πως πρέπει να αγγίζει την ψυχή του. Γιατί αν τον αγγίζει, μπορεί να το ερμηνεύσει και να το νιώσει και εκείνος.

Ο γνωστός τραγουδιστής, είπε επίσης για την διαφυλάξη της προσωπικής του ζωής. Χαρακτηριστικά είπε « Είναι μια επιλογή που έχω πάρει. Δεν κάνω τίποτα το τρομερό, απλά έχω αποφασίσει να απασχολώ τον κόσμο για την δουλειά μου και τα τραγούδια μου, όχι για κάτι άλλο».

Η συμβουλή που θα έδινε σε έναν νέο καλλιτέχνη για να μείνει στον χώρο είναι να έχει υπομονή, επιμονή και να ακούει την καρδιά του.

Ακούστε όλη την συνέντευξη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.