Σταμάτης Μαλέλλης: «Κάναμε λάθος, παρουσιάζοντας lifestyle τη Χρυσή Αυγή»

O Σταμάτης Μαλέλλης, μίλησε στην εκπομπή της Αφροδίτης Γραμμέλη στον ΒΗΜΑFM 99,5 για την κατάσταση στην τηλεόραση, για το πρόγραμμα του Star, τις lifestyle εκπομπές και τα λάθη που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Ο διευθυντής προγράμματος του Star διαπίστωσε για μία ακόμη φορά πως «δυστυχώς στην τηλεόραση τα πράγματα δεν πάνε καλά. Η οικονομική κρίση έχει πλήξει όπως πολύ καλά ξέρετε πιο πολύ απ όλους τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ακόμα και το δικό μας που ήταν ένα μικρό και νοικοκυρεμένο κανάλι, που μέχρι και πριν 3 χρόνια είχε κέρδη, είναι στα όρια του να ζήσει ή να μη ζήσει. Οπως είναι και τα άλλα κανάλια στην ίδια κατάσταση, το MEGA, ο ANT1, ο ALPHA. Στο Star έχουμε τεράστια προβλήματα».

Ερωτώμενος για το πώς θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση είπε πως ήδη γίνονται περικοπές ενώ πρόσθεσε πως «κάνουμε περικοπές σε προγράμματα, σε διάφορες άλλες σειρές τις οποίες κόβουμε, κάνουμε διαπραγματεύσεις με τις ξένες εταιρίες που αγοράζουμε τις ταινίες ώστε να τις πάρουμε στη μισή τιμή. Κάνουμε hair cut κι εμείς. Αλλωστε ήδη καταργήσαμε την πρωινή μας ζώνη για λόγους οικονομίας».

Οσον αφορά το lifestyle στο οποίο το κανάλι επιμένει τα τελευταία χρόνια τόνισε πως «Καθημερινά στο δελτίο ειδήσεων περιορίζεται το lifestyle και επειδή εμάς το προφίλ μας είναι νεανικό, προσπαθούμε να μπούμε στη καθημερινή ζωή των νέων, στις καινοτομίες τους, στις σκέψεις τους, στα social media. Κάνουμε ένα 3λεπτο κάθε μέρα για τα social media με τα πιο έξυπνα πράγματα που γίνονται, τις πιο έξυπνες πατέντες που μπορεί να σκεφτεί ένας νέος, δίνουμε νέα του πανεπιστημίου, δηλαδή περιορίζουμε το life style ειδικά το φθηνό life style που είχαμε σε κάποιες στιγμές υπερβολής, αυτό το εξαφανίσαμε πια τελείως, εδώ και καιρό».

Αντιθέτως, ο κ. Μαλέλλης υπερασπίστηκε την θεματολογία της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη» λέγοντας πως «η γραμμή είναι ότι θα παραμείνει lifestyle η Μελέτη, θα έχει τα θέματα που είχε αλλά θα παρουσιάζει κι ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο, στην προσπάθεια να βοηθήσει έναν νέο που έχει πρόβλημα, στο βαθμό που η τηλεόραση μπορεί να το κάνει. Βεβαίως έκανε κι ένα λάθος, για το οποίο τους επέπληξα πολύ αυστηρά, και θέλω να τα μαθαίνει αυτά ο κόσμος, έκαναν lifestyle την Χρυσή Αυγή. Δε θέλω να ξαναδώ lifestyle την Χρυσή Αυγή. Αυτά είναι κομμένα, δε θα ξαναγίνουν. Εξηγώ και παίρνω εγώ την ευθύνη, κάναμε λάθος, δε θα ξαναγίνει».

Τέλος, σχολιάζοντας το πώς θα κινηθεί το Star σε περίπτωση χαμηλής τηλεθέασης ξεκαθάρισε πως «αν δούμε ότι δεν τραβάνε οι εκπομπές, αν δούμε ότι δεν πάνε καλά, δεν μπορούμε να τις κρατήσουμε. Αν πηγαίνουν καλά θα τις κρατήσουμε, αλλιώς έχουμε και το πλάνο Β, το οποίο δεν το αποκαλύπτουμε».

ΤΟ ΒΗΜΑ

One thought on “Σταμάτης Μαλέλλης: «Κάναμε λάθος, παρουσιάζοντας lifestyle τη Χρυσή Αυγή»”
  1. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ…
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩς ΑΛΛΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ…..
    ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ….

    Πρωην αριστερος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.