Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί

28 Σεπτεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί

Για εξόφληση όλων των παρόχων υγείας, στο μέτρο του δυνατού, δεσμεύτηκε ο υπουργός Υγείας κ. Αντρέας Λυκουρέντζος, μετά τη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής.

«Η Κυβέρνηση θα τηρήσει το χρονοδιάγραμμα εξόφλησης όχι μόνο των φαρμακοποιών, αλλά και όλων των παρόχων υγείας, στο μέτρο του δυνατού, γιατί περισσότερο από όλα μας ενδιαφέρει η εξυπηρέτηση των πολιτών, η καλή συνεργασία και η διατήρηση της αξιοπιστίας μας στο ακέραιο», δήλωσε ο υπουργός Υγείας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΦΣΑ κ. Κώστας Λουράντος ανέφερε ότι μετά τις διαβεβαιώσεις του υπουργού για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος πληρωμών και για την προώθηση των θεσμικών αιτημάτων του κλάδου εντός των ημερών «αναστέλλουμε την κινητοποίηση από τη Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου, και μετά από κάποιες μέρες θα εκτιμήσουμε την όλη τήρηση της διαδικασίας».

ΔΟΛ

This entry was posted on Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου, 2012 at 22:10 and is filed under ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply