Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έσπασαν τους κωδικούς του νέου iPhone 5 δύο μέρες μετά την κυκλοφορία του

Σεπτέμβριος 28th, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://3.bp.blogspot.com/-pjMZeqRoDc0/UF_K9bu6GYI/AAAAAAAAWvM/junx3KxZEkg/s1600/1.jpgΤο νέο smartphone iPhone 5 της Apple, οι πωλήσεις του οποίου άρχισαν μόλις πριν από δύο ημέρες, ήδη υπέστη διάρρηξη των κωδικών του από τον χάκερ Πολ Γκραντ.

Ο χάκερ δεν δημοσιοποίησε προς το παρόν τις οδηγίες για το σπάσιμο των κωδικών, αλλά ως επιβεβαίωση των ενεργειών του παρέθεσε στο Twitter φωτογραφίες της δημοφιλούς συσκευής με κατεβασμένο το πρόγραμμα Cydia.

Το πρόγραμμα αυτό χρησιμοποιείται για πρόσβαση στο ανεπίσημο διαδικτυακό κατάστημα προγραμμάτων και εγκαθίσταται μόνο στις συσκευές κινητών τηλεφώνων Apple, που έχουν υποστεί διάρρηξη των κωδικών από χάκερ. Παλαιότερα με την ίδια ταχύτητα χάκερ έχουν σπάσει τους κωδικούς και άλλα νέα προϊόντα της Apple. Ένας από τους πρώτους, που είχαν κατορθώσει να σπάσουν τους κωδικούς του νέου iPad ήταν επίσης ο Πολ Γκραντ.

security-news.gr

This entry was posted on Παρασκευή, Σεπτέμβριος 28th, 2012 at 10:31 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply