Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους εφοριακοί – τελεωνειακοί – «Κλειστόν»… και το υπουργείο Οικονομικών

http://img.protothema.gr/9A10393082C745FD2FA6E3107DCB225A.jpgΣυνεχίζουν ακάθεκτοι τις κινητοποιήσεις τους οι εφοριακοί και οι τελεωνειακοί μέχρι και την Παρασκευή.

Οι εφορίες θα παραμείνουν κλειστές τόσο σήμερα Πέμπτη όσο και αύριο Παρασκευή μετά από απόφαση της ΠΟΕ ΔΟΥ.

Οι εφοριακοί καταγγέλλουν τη διάλυση των φοροελεγκτικών υπηρεσιών, τη στοχοποίηση και την απαξίωση του κλάδου τους, ενώ ζητούν να μη γίνουν άλλες μειώσεις στους μισθούς τους.

«Κλειστόν»… και το υπουργείο Οικονομικών
Με νέα 48ωρη απεργία (σήμερα και αύριο) συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι όλων των κλάδων και υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών, εναντίον των σχεδιαζόμενων μισθολογικών περικοπών.

Οι εργαζόμενοι έχουν προγραμματίσει πανελλαδική συγκέντρωση σήμερα, στις 11 το πρωί, στον πεζόδρομο της Κοραή (στάση Μετρό Πανεπιστήμιο – πλ. Κλαυθμώνος Αθήνα).

Και οι ένστολοι

Στους δρόμους κατέβηκαν εκ νέου σήμερα και οι ένστολοι που αντιδρούν στις μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια. Μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής διαμαρτύρονται από το πρωί έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, μοιράζοντας φυλλάδια.

Πανελλαδικό συλλαλητήριο πραγματοποιούν στην Ομόνοια άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, που ζητούν -μεταξύ άλλων- να προστατευθούν τα αναπηρικά επιδόματα, να μην υποστούν περικοπές στις αποδοχές τους και να μην καταργηθούν οι ευνοϊκές για τους ίδιους φορολογικές ρυθμίσεις, μέχρι να καταρτιστεί ένα αντικειμενικά δίκαιο, προοδευτικό ενιαίο φορολογικό σύστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.