Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πως να εξοικονομήσετε χρήματα ελαχιστοποιώντας τις εκπομπές ρίπων!

27 Σεπτεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Τι ξέρουν οι Σουηδοί από θέρμανση;
http://3.bp.blogspot.com/-KBnG4qU41oc/UGQgX7VhJsI/AAAAAAAA5nU/Dw5Ves_-KZA/s1600/2.jpg

 

Η CHESS – Clean Heat Environmental Systems παρουσιάζει την HeatAcc.
Μία επανάσταση στα ηλιακά συστήματα θέρμανσης που συνδυάζει θέρμανση χώρου, ζεστού νερού χρήσης και θέρμανσης πισίνας.

Η μοναδική σχεδίαση των προϊόντων της HeatAcc επιτρέπει την ελαχιστοποίηση του κόστους θέρμανσης χρησιμοποιώντας στον βέλτιστο βαθμό κάθε πηγή θερμότητας, όπως των ηλιακών συλλεκτών, της γεωθερμίας, των αντλιών θερμότητας αέρα-νερού, των λεβήτων αερίου ή πετρελαίου και του ηλεκτρισμού. Κατασκευάζουμε εγκαταστάσεις σε νέα κτίρια ή αναβαθμίζουμε τα υπάρχοντα συστήματα θέρμανσης για μέγιστη οικονομία.

http://1.bp.blogspot.com/-dIm0fN-dVd0/UGQgWdmhGZI/AAAAAAAA5nM/vUbFJUFHt_M/s1600/1.jpg

Η Θέρμανση του σπιτιού σας δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη – ή πιο αποτελεσματική!

Αρχίστε να ελέγχετε τα έξοδα θέρμανσης!

http://1.bp.blogspot.com/-WDSDPDewq6Y/UGQgZbQ06eI/AAAAAAAA5nc/oht42QdSzKw/s1600/3.jpg

Αρχίστε να κάνετε οικονομία!

Αρχίστε να μειώνετε το ενεργειακό σας αποτύπωμα!

Η CHESS προσφέρει σε όσους ιδιοκτήτες κοιτούν μπροστά, το σύστημα θέρμανσης του αύριο, σήμερα. Είναι κατάλληλο για οικίες, ξενοδοχεία, νοσοκομεία και άλλα μεγάλα και μικρότερα κτίρια.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΩΡΕΑΝ!
Η ηλιακή ενέργεια είναι δωρεάν. Στην Ελλάδα ο ήλιος λάμπει όλη μέρα, σχεδόν κάθε μέρα. Με την τεχνολογία του συστήματός μας η ενέργεια αυτή συλλέγεται και παρέχεται στα συστήματά μας δωρεάν, όλο το χρόνο.

http://4.bp.blogspot.com/-PGmdreyPwZ4/UGQk8CcUwoI/AAAAAAAA5po/J7e0k94M-iY/s1600/6.jpg

Επιπλέον, σας ανεξαρτητοποιεί από καύσιμα – όπως το πετρέλαιο και το αέριο – που είναι μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και γίνονται ακριβότερα χρόνο με το χρόνο.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΣΒΕΣΗ
http://3.bp.blogspot.com/-O1dnF1_IKQw/UGQgp96xClI/AAAAAAAA5ns/SKa4zIpnqFI/s1600/5.jpgΚύρια πηγή ενέργειας της CHESS είναι η ηλιακή που θα χρησιμοποιήσετε για να θερμάνετε το ζεστό νερό χρήσης και τους χώρους του σπιτιού ή του ξενοδοχείου σας. Θα είναι μία από τις καλύτερες επενδύσεις που κάνατε ποτέ – τόσο για την τσέπη σας όσο και για το περιβάλλον. Αρχίζετε να εξοικονομείτε χρήματα από την πρώτη μέρα. Το κόστος χρήσης είναι σχεδόν μηδενικό και με τις συνεχώς αυξανόμενες τιμές των καυσίμων θα κάνετε απόσβεση πολύ γρήγορα!

ΕΥΕΛΙΚΤΑ και ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ
Τα ηλιακά συστήματα CHESS είναι η τελευταία λέξη της Σουηδικής τεχνολογίας, με μακροχρόνια αξιοπιστία, και ταιριάζουν άριστα στις Ελληνικές συνθήκες και απαιτήσεις. Χάρη στο σχεδιασμό του, κάθε σύστημα μπορεί να προσαρμοστεί άριστα στις απαιτήσεις σας και αν αυτές αυξηθούν στο μέλλον, μπορείτε απλά να επεκτείνετε την ισχύ του.

CHESS // Clean Heat Environmental Systems

Κεντρικά Γραφεία:

Γούναρη 218,

16674 Γλυφάδα,

Αθήνα

Τηλ.- Fax : +30 210 96 24 390

E-mail επικοινωνίας:  info@chess-solar.com

This entry was posted on Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2012 at 13:04 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply