“Σας καλούμε στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει στην αίθουσα του Κέντρου στις 11,00 π.μ.”

http://2.bp.blogspot.com/-amErf5XLWTo/Tfdq5tFkLrI/AAAAAAAALr0/rFK9hRopxd4/s320/logo.jpgΣυναδέλφισσες – συνάδελφοι,
Επί δυόμιση χρόνια, κόβονται και ξανακόβονται μονομερώς μισθοί συντάξεις και κοινωνικές, παροχές ενώ το «τέρας» του χρέους και των ελλειμμάτων συνεχίζει «ανίκητο» να απαιτεί συνεχώς νέες θυσίες και νέες περικοπές.

Η ΑΔΙΚΗ, ΒΑΡΒΑΡΗ, ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ συνταγή κοινωνικής χρεοκοπίας που εκβιαστικά και προκλητικά επιβάλλουν στη χώρα μας οι τοκογλύφοι δανειστές της Τρόϊκα και δυστυχώς αποδέχεται και υλοποιεί η κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν, απαιτεί να αυξηθούν εξοντωτικά τα όρια ηλικίας στα 67 χρόνια και τα ελάχιστα χρόνια εργασίας από τα 4500 στα 6000 ένσημα, γιατί αδυνατούν ή δεν θέλουν να πατάξουν την εισφοροδιαφυγή,τη μαύρη και ανασφάλιστη εργασία.

Τα προνόμια των τραπεζιτών ,των βιομηχάνων ,των εφοπλιστών, παραμένουν ισχυρά, ενώ τα καρτέλ στα καύσιμα, στα βασικά προϊόντα, στα φάρμακα και στα ιατρικά υλικά, συνεχίζουν το πάρτι της κερδοσκοπίας ,ξεζουμίζοντας την ελληνική κοινωνία και οικονομία.

Οι εργαζόμενοι και η κοινωνία στενάζουν από τις περικοπές, τις φοροεπιδρομές την ακρίβεια, οι φοροφυγάδες, οι φοροκλέπτες, οι οικονομικά και κοινωνικά ισχυροί, συνεχίζουν ανενόχλητοι να βγάζουν τη γλώσσα στη κοινωνία και στα «κορόιδα», αλλά βέβαια βγάζουν και τα κέρδη τους στο εξωτερικό.

Έως εδώ, δεν πάει άλλο! Όλοι μαζί να προστατεύσουμε τα κοινωνικά δικαιώματα, τους εργατικούς και δημοκρατικούς θεσμούς.

Όλοι στην απεργία και στη συγκέντρωση στις 11:00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Για την Διοίκηση
Ο Πρόεδρος

Κυριαζίδης Λάζαρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.