Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Γρεβενών συμμετέχει στην 24 ώρη απεργία

Σεπτέμβριος 26th, 2012 by Χρήστος Μίμης

“Σας καλούμε στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει στην αίθουσα του Κέντρου στις 11,00 π.μ.”

http://2.bp.blogspot.com/-amErf5XLWTo/Tfdq5tFkLrI/AAAAAAAALr0/rFK9hRopxd4/s320/logo.jpgΣυναδέλφισσες – συνάδελφοι,
Επί δυόμιση χρόνια, κόβονται και ξανακόβονται μονομερώς μισθοί συντάξεις και κοινωνικές, παροχές ενώ το «τέρας» του χρέους και των ελλειμμάτων συνεχίζει «ανίκητο» να απαιτεί συνεχώς νέες θυσίες και νέες περικοπές.

Η ΑΔΙΚΗ, ΒΑΡΒΑΡΗ, ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ συνταγή κοινωνικής χρεοκοπίας που εκβιαστικά και προκλητικά επιβάλλουν στη χώρα μας οι τοκογλύφοι δανειστές της Τρόϊκα και δυστυχώς αποδέχεται και υλοποιεί η κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν, απαιτεί να αυξηθούν εξοντωτικά τα όρια ηλικίας στα 67 χρόνια και τα ελάχιστα χρόνια εργασίας από τα 4500 στα 6000 ένσημα, γιατί αδυνατούν ή δεν θέλουν να πατάξουν την εισφοροδιαφυγή,τη μαύρη και ανασφάλιστη εργασία.

Τα προνόμια των τραπεζιτών ,των βιομηχάνων ,των εφοπλιστών, παραμένουν ισχυρά, ενώ τα καρτέλ στα καύσιμα, στα βασικά προϊόντα, στα φάρμακα και στα ιατρικά υλικά, συνεχίζουν το πάρτι της κερδοσκοπίας ,ξεζουμίζοντας την ελληνική κοινωνία και οικονομία.

Οι εργαζόμενοι και η κοινωνία στενάζουν από τις περικοπές, τις φοροεπιδρομές την ακρίβεια, οι φοροφυγάδες, οι φοροκλέπτες, οι οικονομικά και κοινωνικά ισχυροί, συνεχίζουν ανενόχλητοι να βγάζουν τη γλώσσα στη κοινωνία και στα «κορόιδα», αλλά βέβαια βγάζουν και τα κέρδη τους στο εξωτερικό.

Έως εδώ, δεν πάει άλλο! Όλοι μαζί να προστατεύσουμε τα κοινωνικά δικαιώματα, τους εργατικούς και δημοκρατικούς θεσμούς.

Όλοι στην απεργία και στη συγκέντρωση στις 11:00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Για την Διοίκηση
Ο Πρόεδρος

Κυριαζίδης Λάζαρος

This entry was posted on Τετάρτη, Σεπτέμβριος 26th, 2012 at 08:26 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply