http://img.protothema.gr/F425D88E47935143FC6EE776128210C9.jpgΑστρολογικές προβλέψεις 23-29 Σεπτεμβρίου 2012

Κριός

Tip της εβδομάδας: Προσοχή σε ξαφνικά γεγονότα, σοκ, αλλά και σε ανταγωνισμούς. Οι δυνατές όψεις που σχηματίζει ο Ηλιος με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα προκαλούν αρκετή ταραχή, ενώ μπορεί να νιώθετε τα χέρια σας δεμένα.  Ωστόσο, διέξοδος έρχεται απ’ το τρίγωνο Ερμή-Δία που σας ωθεί σε επαφές και συζητήσεις που ανοίγουν ευκαιρίες και πόρτες.
ΕΡΩΤΑΣ *
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ **
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ *
ΥΓΕΙΑ **

Ταύρος

Tip της εβδομάδας: Αλλάξτε κι εκσυγχρονίστε τον τρόπο που εργάζεστε. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Αρη προκαλεί ιδιαίτερη εριστικότητα και φέρνει έριδες και συγκρούσεις στις σχέσεις, οικογενειακές και αισθηματικές. Τα «θέλω» σας είναι πολύ έντονα και η ξεροκεφαλιά δεν θα βγει σε καλό. Θετικές επαφές ωστόσο στα επαγγελματικά, ευκαιρίες στα οικονομικά.
ΕΡΩΤΑΣ *
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ **
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ *
ΥΓΕΙΑ *

Δίδυμοι

Tip της εβδομάδας: Προσοχή στην ένταση στη δουλειά και στην καθημερινότητα. Σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια βιώνετε καλύτερα την περίοδο της κρίσης, δεν παύουν όμως οι δύσκολες αστρολογικές επιρροές να φέρνουν και σ’ εσάς ταραχή και ανατροπές, κυρίως στην επικοινωνία και στα αισθηματικά. Ωστόσο, θα κάνετε κάποιες επαφές από τις οποίες έχετε να περιμένετε πολλά.
ΕΡΩΤΑΣ *
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ *
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ *
ΥΓΕΙΑ **

Καρκίνος

Tip της εβδομάδας: Προσοχή στην ένταση και σε οικονομικούς και συναισθηματικούς ανταγωνισμούς. Το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού φέρνει σοκ αλλά σας αφυπνίζει, ενώ και η άλλη δύσκολη όψη, Ηλιου-Πλούτωνα, προκαλεί πρόσκαιρα αδιέξοδα. Κυρίως σχέσεις, επαγγελματικά, οικονομικά και σπίτι βάλλονται και σίγουρα πρέπει να κάνετε μια στροφή στο πώς αντιμετωπίζετε τα πράγματα.
ΕΡΩΤΑΣ *
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ *
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ *
ΥΓΕΙΑ **

Λέων

Tip της εβδομάδας: Συγκρατήστε τις δυνατές επιθυμίες σας και την ξεροκεφαλιά σας. Καθώς διατρέχει η Αφροδίτη το ζώδιό σας, σχηματίζει δύσκολη όψη με τον πολεμικό Αρη, γι’ αυτό επικρατεί αρκετή ένταση και διχόνοια στις σχέσεις – μην είστε εγωιστές. Νευρικότητα και ανατροπές σε επικοινωνία, σπουδές, νομικά θέματα και εργασία. Γίνονται όμως και θετικές επαφές.

ΕΡΩΤΑΣ ***
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ***
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ **
ΥΓΕΙΑ *

Παρθένος

Tip της εβδομάδας: Μην αναλώνετε τον εαυτό σας σε υλιστικά-οικονομικά άγχη. Εντονη οικονομική αβεβαιότητα προκαλούν οι δύσκολες όψεις του  Ηλιου, με αναπάντεχα έξοδα και ανατροπές. Σχηματίζονται αρκετές δύσκολες όψεις, οι οποίες φέρνουν εμπόδια στα αισθηματικά και ένταση στην επικοινωνία. Και κάποιες θετικές επαγγελματικές συζητήσεις ή γνωριμίες.

ΕΡΩΤΑΣ *
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ *
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ***
ΥΓΕΙΑ ***

Ζυγός

Tip της εβδομάδας: Προσοχή σε απρόοπτα, οικονομικά άγχη και ανταγωνισμούς. Καθώς διατρέχει ο Ηλιος το ζώδιό σας, σχηματίζει ισχυρές όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα, οι οποίες προκαλούν αρκετή ταραχή και μπορεί να νιώθετε εγκλωβισμένοι. Ομως, το θετικό τρίγωνο Ερμή-Δία ανοίγει παράθυρα στο μέλλον, ενώ φέρνει πολλά υποσχόμενες ιδέες και επαφές.

ΕΡΩΤΑΣ *
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ *
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ **
ΥΓΕΙΑ **

Σκορπιός

Tip της εβδομάδας: Μην τυφλώνεστε από τις εμμονές σας. Οι πολύ δυνατές επιθυμίες και ο εγωισμός σας προκαλούν εντάσεις στις σχέσεις, με την όψη Αφροδίτης-Αρη να δημιουργεί διχόνοια ή διλήμματα. Προσέξτε τις συγκρούσεις και στις επαγγελματικές σχέσεις. Πιθανά απρόοπτα και εμπόδια στη δουλειά και στην καθημερινή επικοινωνία.

ΕΡΩΤΑΣ *
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ **
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ *
ΥΓΕΙΑ *

Τοξότης

Tip της εβδομάδας: Προσοχή στην κυκλοθυμία και στις εξάρσεις γενικά. Οι ισχυρές γωνίες του Ηλιου φέρνουν ανατροπές στα σχέδιά σας, κυρίως λόγω οικονομικών εμποδίων. Είναι άστατες μέρες και η αβεβαιότητα επεκτείνεται και στα αισθηματικά. Ωστόσο, η θετική όψη Ερμή-Δία προσφέρει ευχάριστες γνωριμίες, φιλικές κι αισθηματικές, και αρκετό χιούμορ.

ΕΡΩΤΑΣ **
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ *
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ **
ΥΓΕΙΑ **

Αιγόκερως

Tip της εβδομάδας: Προσοχή στη νευρική ένταση και την τάση σας να ελέγχετε. Αμεσα βάλλουν το ζώδιό σας οι ισχυρές όψεις του Ηλιου, οι οποίες φέρνουν ανατροπές, απρόοπτα γεγονότα ή σοκ, ενώ οι καταστάσεις σάς εξαναγκάζουν σε συγκεκριμένη πορεία. Παρουσιάζονται όμως και διέξοδοι, κυρίως στα επαγγελματικά, μέσα από επαφές, γνωριμίες και ιδέες.

ΕΡΩΤΑΣ *
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ *
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ **
ΥΓΕΙΑ *

Υδροχόος

Tip της εβδομάδας: Προσέξτε τον ανταγωνισμό σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Η ξεροκεφαλιά και ο εγωισμός προκαλούν εντάσεις στις σχέσεις, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Αρη να φέρνει έριδες – μπείτε στη θέση των άλλων. Πιθανά προβλήματα και απρόοπτα σε επικοινωνία, μετακινήσεις, σπουδές, νομικά θέματα. Ταυτόχρονα, όμως, ευχάριστες ερωτικές γνωριμίες και διασκέδαση.
ΕΡΩΤΑΣ **
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ **
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ *
ΥΓΕΙΑ *

Ιχθύες

Tip της εβδομάδας: Φανείτε επινοητικοί στα οικονομικά για να βρείτε νέους πόρους. Ξαφνικά έξοδα και ανατροπές στα οικονομικά φέρνουν οι δύσκολες όψεις του Ηλιου. Ανταγωνισμοί και ίντριγκες στις φιλίες. Και στη δουλειά όμως υπάρχει εριστικότητα, αυτή την απαιτητική εβδομάδα. Θετικές εξελίξεις ωστόσο σε θέματα σπιτιού, οικογένειας ή ακινήτων.

ΕΡΩΤΑΣ **
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ *
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ **
ΥΓΕΙΑ **

 

* ΔΥΣΚΟΛΑ
** ΜΕΤΡΙΑ
*** ΚΑΛΑ
**** ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

Έλενα Μένεγου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.