Star-fm.gr: Εμπλέκονται και σε κλοπή στη Μηλιά Γρεβενών

http://1.bp.blogspot.com/-UvZFib9Uedo/UF6wo1DYPrI/AAAAAAAA4Jk/65stl8XHOHE/s1600/2.jpgΣυνελήφθησαν την Παρασκευή (21-09) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών στα Γρεβενά τέσσερεις αθίγγανοι, τρεις γυναίκες (48, 42 και 30 χρονών) και ένας 59χρονος άνδρας, για απόπειρα κλοπής.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής στο Μικρό Σειρήνι Γρεβενών, οι τρεις συλληφθείσες επιχείρησαν να εισέλθουν σε οικία 68χρονου και όταν έγιναν αντιληπτές από τον ιδιοκτήτη της, τράπηκαν σε φυγή επιβιβαζόμενες σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 59χρονος που τις περίμενε.

Μετά από λίγες ώρες και κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων, οι φερόμενοι ως δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, όπου όρισε κανονική δικάσιμο, άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Έκαναν κλοπή στη Μηλιά Γρεβενών

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-Fm.gr, οι ίδιοι φέρετε την ίδια μέρα (Παρασκευή 21/09),  να πραγματοποίησαν κλοπή σε οικία στη Μηλιά Γρεβενών όπου παραβιάζοντας (μέρα μεσημέρι), την εξωτερική πόρτα αλλά και την μπαλκονόπορτα αφαίρεσαν περίπου 100€.

«Νιώθουμε ανασφαλείς, αφού μεσημεριάτικα βρήκαμε το σπίτι μας άνω-κάτω και το τζάμι της μπαλκονόπορτας σπασμένο» μετέφεραν στο site μας οι παθόντες. «Οι συγκεκριμένοι συλληφθέντες εθεάθησαν και στο χωριό μας … Ευτυχώς που δεν βρισκόμασταν μέσα, γιατί ποιός ξέρει τι εξέλιξη θα είχαμε .. Ποιός τελικά θα μας αποζημιώσει για τις φθορές που προκλήθηκαν και για την ψυχική οδύνη που υποστήκαμε; .. Φοβόμαστε να μπούμε στο σπίτι μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.