Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

Ιωάννινα: Ακαριαίος θάνατος για ορειβάτη που έπεσε στον γκρεμό

Σεπτέμβριος 23rd, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://img.protothema.gr/65495C6C11EFB129CBC0308E9C8A3DD4.jpgΈνα τραγικό δυστύχημα σημάδεψε την Κυριακάτικη εξόρμηση στη χαράδρα του Βίκου. Ένα απρόσεκτο πάτημα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν αρκετό για να του στοιχίσει τη ζωή, σε έναν 45χρονο άνδρα που γλίστρησε και κατέληξε σε γκρεμό δέκα μέτρων περίπου. Ο θάνατός του υπήρξε ακαριαίος.

Δεν πρόκειται για μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων και όπως αναφέρουν πληροφορίες αποφάσισε τη συμμετοχή του στην εκδρομή κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Το πρωί της Κυριακής και λίγο πριν αναχωρήσει το λεωφορείο για το Μονοδένδρι.

Κατά τη διάρκεια της εκδρομής και σε μία από τις πιο προσιτές διαδρομές, που πολλοί ορειβάτες την κάνουν και μόνοι τους, μετέχουν δεκάδες Γιαννιώτες και μη, οι οποίοι ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό δυστύχημα που έγινε μπροστά στα μάτια τους.

Στο σημείο πηγαίνουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ και το ΕΚΑΒ ώστε να ξεκινήσει η επιχείρηση για την ανάσυρση του νεκρού.

Να σημειωθεί τέλος ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν άριστες και σε καμία περίπτωση δεν δυσκόλευαν την ορειβατική εξόρμηση.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

This entry was posted on Κυριακή, Σεπτέμβριος 23rd, 2012 at 15:08 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply