Η Μόνικα Λιουίνσκι απειλεί με νέες αποκαλύψεις

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/3735656838F9C0B6DFDA30EC70B4DE21.jpgΕτοιμη να γράψει ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για την ερωτική σχέση της με τον Μπιλ Κλίντον είναι η Μόνικα Λιουίνσκι – και προτίθεται να περιλάβει σε αυτό τις ερωτικές επιστολές που του είχε στείλει, καθώς και περιγραφές για την ακόρεστη επιθυμία του για ομαδικό σεξ.

Η 39χρονη πρώην εκπαιδευόμενη στον Λευκό Οίκο θεωρείται ότι επιθυμεί να πάρει εκδίκηση από τον Κλίντον, καθώς πιστεύει ότι εκείνος δεν πλήρωσε για τη σύντομη σχέση τους που δημοσιοποιήθηκε, ενώ εκείνη ακόμα δεν έχει κατορθώσει να ξεπεράσει όσα είχαν γίνει τότε στο Οβάλ Γραφείο και τη διαπόμπευσή της στον Τύπο.

Αυτός βέβαια δεν είναι ο μόνος λόγος: σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της, η Λιουίνσκι έμαθε ότι μπορεί να εξασφαλίσει από εκδοτικό οίκο έως και 12 εκατομμύρια δολάρια εάν καταγράψει κάθε γαργαλιστική λεπτομέρεια. Οσο για τις επιπτώσεις δεν αφορούν μόνο τον τραπεζικό λογαριασμό της.

Το βιβλίο μπορεί να καταστρέψει τον γάμο των Κλίντον, αλλά ίσως και τις πιθανότητες να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ η Χίλαρι Κλίντον το 2016. Στις επιστολές που είχε στείλει στον πρόεδρο Κλίντον η τότε 22χρονη Λιουίνσκι περιγράφει πώς θα μπορούσε να τον κάνει πολύ πιο ευτυχισμένο από τη Χίλαρι, την οποία ο Μπιλ αποκαλούσε «κρύο ψάρι», ενώ τόνιζε πως δεν είχαν καθόλου σεξουαλική ζωή.

«Η Μόνικα μπορεί να περιγράψει πώς ο Μπιλ μιλούσε συνέχεια για την επιθυμία του να κάνει ομαδικό σεξ, αλλά και για τη χρήση σεξουαλικών αξεσουάρ κάθε είδους», δήλωσε φίλος της. Η Λιουίνσκι έχει παραδεχθεί ότι είχε εννέα σεξουαλικές επαφές με τον Μπιλ Κλίντον μέσα στο Οβάλ Γραφείο μεταξύ Νοεμβρίου 1995 και Μαρτίου 1997.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.