http://www.newsbeast.gr/files/temp/BB1C13E3E5796C36F4248D29648874F5.jpgΣυμμορία που αποτελείται από στυγνούς κακοποιούς βλέπουν οι άνδρες των διωκτικών αρχών πίσω από τους ενοικιαστές-δολοφόνους, οι οποίοι φαίνεται έχουν απλώσει το πέπλο του τρόμου σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Όπως αναφέρει η Espresso, το άγριο φονικό που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή του Πειραιά, αποκαλύπτει ένα θρίλερ με απρόοπτες εξελίξεις.

Πρόκειται για τους ενοικιαστές-δολοφόνους οι οποίοι για να πετύχουν τον στόχο τους δεν διστάζουν να αφαιρέσουν ακόμη και ανθρώπινες ζωές.

Οι κακοποιοί αναζητούν ενοικιαστήρια σε διαφορές περιοχές και με το πρόσχημα πως ενδιαφέρονται να δουν το διαμέρισμα, μπαίνουν στα σπίτια.

Το βράδυ της Πέμπτης αποκαλύφθηκε στα Καμίνια του Πειραιά διπλό έγκλημα, το οποίο διέπραξε άγνωστος δράστης που εμφανίστηκε στο ηλικιωμένο ζευγάρι ως ενδιαφερόμενος για να νοικιάσει διαμέρισμα του 2ου ορόφου.

Ο 63χρονος, αιγυπτιακής καταγωγής, ως διαχειριστής άνοιξε την πόρτα και τον πέρασε στο εσωτερικό του διαμερίσματος.

Μάλιστα ο άτυχος άντρας κέρασε τον δολοφόνο του φρούτα και καφέ και αυτός στη συνέχεια τον έσφαξε για να του πάρει τα λίγα ευρώ που είχε στην τσέπη του.

Ο στυγνός εγκληματίας όμως δεν σταμάτησε εκεί. Πήρε τα κλειδιά από την τσέπη του νεκρού 63χρονου και ανέβηκε στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας.

Με αυτά άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος όπου διέμενε ο 63χρονος μαζί με τη σύζυγό του. Μέσα στο σπίτι εκείνη τη στιγμή βρισκόταν η 60χρονη γυναίκα του δολοφονημένου άνδρα.

Ο κακοποιός χωρίς δεύτερη σκέψη αμέσως επιτέθηκε στην άτυχη γυναίκα. Κάρφωσε δύο φορές το μαχαίρι που κρατούσε στον λαιμό της 60χρονης, η οποία έπεσε αιμόφυρτη στο πάτωμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι αστυνομικοί έχουν σταθεί και σε μία περίπτωση που σημειώθηκε στην Πάτρα, στα μέσα Αυγούστου.

Σε περιοχή της αχαϊκής πρωτεύουσας, μία γυναίκα είχε βάλει ενοικιαστήριο σε ένα μικρό διαμέρισμα. Ένα ζευγάρι εκδήλωσε την πρόθεσή του να το νοικιάσει.

Οι υποψήφιοι ενοικιαστές μπήκαν στο σπίτι της 70χρονης και την ακινητοποίησαν. Αφού την έδεσαν και τη χτύπησαν, άρπαξαν όλες τις οικονομίες της και εξαφανίστηκαν.

Το ζευγάρι την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει εάν βάλει τις φωνές ή δεν τους αποκαλύψει πού έχει κρυμμένα χρήματα ή κοσμήματα.

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.