http://2.bp.blogspot.com/-NZ6ZKrtF094/UFrkrvsIxZI/AAAAAAAA3Xs/Fe9uLfOuV8c/s1600/2.JPG«Υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να γίνουν «Χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη (το γνωστό cartoon Isnogood)» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης στη συνέντευξη που έδωσε την Πέμπτη (20/09) στα τοπικά ΜΜΕ, «γι αυτούς που δεν θέλουν το καλό του τόπου».

Για τα έργα που «τρέχουν», ο Δημοσθένης Κουπτσίδης είπε πως το Αστρονομικό πάρκο του Όρλιακα, αν και διαφαίνεται πως η Διαχειριστική Αρχή δεν το “βλέπει” με καλό μάτι, θα γίνει από το Υπουργείο Ανάπτυξης με πολιτική παρέμβαση,  αφού πρόκειται για ένα έργο που θα φέρει πραγματική ανάπτυξη στην περιοχή.

Για τον δρόμο Γρεβενά-Βασιλίτσα ανέφερε ότι οι μελέτες είναι όλες έτοιμες και “για το καλό των Γρεβενών, αφουγκραζόμενος την τοπική κοινωνία, θα το προχωρήσουμε» … Ο Δήμαρχος Γρεβενών αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Γιώργο Δακή για το συγκεκριμένο ζήτημα, όπου διαπίστωσε σύγκληση απόψεων…

Μίλησε ακόμη και το έργο στα “Πατώματα” ..

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.