Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σε 795.882 ευρώ οι οφειλές καταναλωτών στην Τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας

20 Σεπτεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Σοβαρό λειτουργικό πρόβλημα στη Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας (Δ.Ε.ΤΗ.Π.), δημιουργούν οι οφειλές των καταναλωτών, οι οποίες, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις τις επιχείρησης για την εξόφλησή τους, αγγίζουν τις 800.000 ευρώ.

Αυτό τονίζει σε νέα ανακοίνωσή της η διοίκηση της επιχείρησης, πληροφορώντας τους καταναλωτές Τηλεθέρμανσης ότι μέχρι σήμερα, παρά τις έγγραφες ειδοποιήσεις και ανακοινώσεις της περί εξόφλησης των οφειλομένων ποσών και την προθεσμία εξόφλησης μέχρι 17 Σεπτεμβρίου, 483 οικοδομές εξακολουθούν να οφείλουν στην Δ.Ε.ΤΗ.Π. το συνολικό ποσό των 795.882 ευρώ.

Καλεί λοιπόν τους καταναλωτές να εξοφλήσουν το σύνολο των οφειλομένων ποσών, μέχρι την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012, δίνοντας μία τελευταία ευκαιρία, ώστε να μην διακοπεί η σύνδεσή τους, καθώς: «Μετά το πέρας της παραπάνω προθεσμίας, δηλαδή από την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2012, θα διακόπτεται η σύνδεση με την Τηλεθέρμανση των οικοδομών που δεν θα έχουν εξοφλήσει τις οφειλές τους.»

Σε περίπτωση διακοπής και επανασύνδεσης επιβάλλεται κόστος 50 ευρώ ανά κτίριο, που βαρύνει τους οφειλέτες.

Η διοίκηση της επιχείρησης υπενθυμίζουμε ότι «η Τηλεθέρμανση έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια κοινωνικής αλληλεγγύης, διότι διατηρεί σταθερή, από το έτος 2010, την εξαιρετικά χαμηλή τιμή πώλησης της θερμότητας, δεν επιβάλλει προσαυξήσεις στις οφειλές και δεν διακόπτει την παροχή λόγω οφειλών κατά την χειμερινή περίοδο».

Επίσης υπενθυμίζει ότι σεβόμενη τις οικονομικές δυσκολίες των καταναλωτών της ΔΕΤΗΠ, παρείχε την δυνατότητα τμηματικής εξόφλησης των λογαριασμών, «αλλά μέχρι σήμερα, 127 από τις παραπάνω οικοδομές, με οφειλές 365.414,58 ευρώ, χρωστούν το σύνολο των λογαριασμών της προηγούμενης περιόδου, δηλαδή δεν κατέβαλαν κανένα ποσόν από τον Οκτώβριο 2011.
Υπογραμμίζει δε ότι «τα οφειλόμενα ποσά δημιουργούν σοβαρό λειτουργικό πρόβλημα στη Δ.Ε.ΤΗ.Π.

Καλεί λοιπόν τους καταναλωτές να στηρίξουν έμπρακτα, με την συνέπειά τους, την Τηλεθέρμανση στην πόλη της Πτολεμαΐδας, ώστε να συνεχίσει η ΔΕΤΗΠ να παρέχει ανεμπόδιστα το αγαθό της καθαρής, φθηνής θέρμανσης σε όλους τους κατοίκους.

ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

This entry was posted on Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2012 at 21:19 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply