Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

Καταζητούμενος για τη δολοφονία των Ισαάκ και Σολωμού φέρεται να συνελήφθη στη Κιργιζία

Σεπτέμβριος 20th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Στη λίστα της Interpol

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/495B3DCD04CF9752FC38AD4AF5BF9E04.jpgΈναν Τούρκο που εμπλέκεται στη βάρβαρη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού το 1996 φέρεται να συνέλαβαν οι Αρχές στην Κιργιζία.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στην Κωνσταντινούπολη, πρόκειται για τον Ερχάν Αρικλί, ο οποίος είναι στη λίστα για τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού και την οποία έχει στα χέρια της η Interpol.

Στην λίστα αυτή βρίσκονται άλλα δέκα άτομα, ανάμεσα στα οποία και ο τότε αρχηγός των κατοχικών δυνάμεων Ερσάν Κουντακσί.

Η πρεσβεία της Τουρκίας στην Κιργιζία χαρακτήρισε τις κατηγορίες εναντίον του Αρικλί ανυπόστατες.

Τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Αρικλί συνελήφθη στο αεροδρόμιο Μανάς και λόγω του ότι είχε στην κατοχή του «διπλωματικό» διαβατήριο της «Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου» οδηγήθηκε στη Γενική Διεύθυνση Αστυνομίας στην πρωτεύουσα Μπισκέκ και στη συνέχεια, όπως υποστηρίζουν, αφέθηκε ελεύθερος.

ΤΑ ΝΕΑ

This entry was posted on Πέμπτη, Σεπτέμβριος 20th, 2012 at 00:35 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply