Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δημοσθένης Κουπτσίδης: “Υπάρχουν πολλοί Isnogood” … “Πάνω απ όλα τα Γρεβενά” …

Σεπτέμβριος 20th, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://2.bp.blogspot.com/-NZ6ZKrtF094/UFrkrvsIxZI/AAAAAAAA3Xs/Fe9uLfOuV8c/s1600/2.JPG«Υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να γίνουν «Χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη (το γνωστό cartoon Isnogood)» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης στη συνέντευξη που έδωσε την Πέμπτη (20/09) στα τοπικά ΜΜΕ, «γι αυτούς που δεν θέλουν το καλό του τόπου».

Για τα έργα που «τρέχουν», ο Δημοσθένης Κουπτσίδης είπε πως το Αστρονομικό πάρκο του Όρλιακα, αν και διαφαίνεται πως η Διαχειριστική Αρχή δεν το “βλέπει” με καλό μάτι, θα γίνει από το Υπουργείο Ανάπτυξης με πολιτική παρέμβαση,  αφού πρόκειται για ένα έργο που θα φέρει πραγματική ανάπτυξη στην περιοχή.

Για τον δρόμο Γρεβενά-Βασιλίτσα ανέφερε ότι οι μελέτες είναι όλες έτοιμες και “για το καλό των Γρεβενών, αφουγκραζόμενος την τοπική κοινωνία, θα το προχωρήσουμε» … Ο Δήμαρχος Γρεβενών αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Γιώργο Δακή για το συγκεκριμένο ζήτημα, όπου διαπίστωσε σύγκληση απόψεων…

Μίλησε ακόμη και το έργο στα “Πατώματα” ..

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

 

This entry was posted on Πέμπτη, Σεπτέμβριος 20th, 2012 at 13:07 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply