Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συμφωνία ΝΔ-ΠαΣοΚ-ΔΗΜΑΡ να μην αλλάξουν οι διοικήσεις των νοσοκομείων

Σεπτέμβριος 19th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Διακομματική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου

Συμφωνία ΝΔ-ΠαΣοΚ-ΔΗΜΑΡ να μην αλλάξουν οι διοικήσεις των νοσοκομείων

Δεν αλλάζουν οι διοικήσεις των νοσοκομείων, όπως προέκυψε έπειτα από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία συμμετείχαν ο υπουργός Υγείας κ. Α. Λυκουρέτζος, ο υπουργός Επικρατείας κ. Δ. Σταμάτης, και εκπρόσωποι του ΠαΣοΚ (Στ. Αγγελούδης) και της ΔΗΜΑΡ (Δ. Χατζησωκράτης).

Τις προηγούμενες ημέρες σημειώθηκε ένταση σε αρκετούς νομούς όπου τοπικοί βουλευτές αλλά και πολιτευτές, οι οποίοι είχαν λάβει σχετικές υποσχέσεις προεκλογικά, απαιτούσαν να γίνουν καρατομήσεις στις διοικήσεις των νοσοκομείων. Όμως οι επόμενοι μήνες είναι εξαιρετικά κρίσιμοι για τη δημοσιονομική προσαρμογή που απαιτούν οι εταίροι μας και ο χώρος της Υγείας είναι από εκείνους που σηκώνουν σημαντικό βάρος.

Στη διακομματική σύσκεψη η οποία συνεκλήθη με πρωτοβουλία του κ. Λυκουρέτζου, αποφασίστηκε να καλέσει η κυβέρνηση τις διοικήσεις των νοσοκομείων να συνεχίσουν απερίσπαστες το έργο τους. Αντικαταστάσεις διοικητών δεν πρόκειται να γίνουν άμεσα αλλά με τη λήξη της θητείας τους και αφού προηγουμένως αξιολογηθεί το έργο τους. Πριν από τη σύσκεψη είχε προηγηθεί κύκλος διαβουλεύσεων του υπουργού Υγείας με στελέχη του ΠαΣοΚ και της ΔΗΜΑΡ από τον χώρο της Υγείας.

ΤΟ ΒΗΜΑ

This entry was posted on Τετάρτη, Σεπτέμβριος 19th, 2012 at 12:33 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply