Την τσάντα ηλικιωμένης κυρίας άρπαξαν στη Σιάτιστα δύο άτομα, τα οποία στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο, ενώ στο Φιλώτα ένας νεαρός μπήκε σε σπίτι ηλικιωμένου και αφαίρεσε χρηματικό ποσό

Την Κυριακή (16/09) το απόγευμα,  δύο άντρες ηλικίας 39 και 49 ετών αντιστοίχως, επιβαίνοντας σε επιβατικό αυτοκίνητο, άρπαξαν την τσάντα από την 72χρονη γυναίκα, η οποία κινούνταν πεζή. Στη συνέχεια διέφυγαν με το αυτοκίνητο αναπτύσσοντας ταχύτητα. Μετά από αναζητήσεις εντοπίστηκε αρχικά ο 49χρονος και στη συνέχεια ο 39χρονος. Οι δύο δράστες συνελήφθησαν κα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Επίσης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν την Κυριακή(16/09) στο Φιλώτα Φλώρινας, έναν 18χρονο  για κλοπή.

Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες, ο συλληφθείς αφού παραβίασε παράθυρο του σπιτιού του 85χρονου στο Φιλώτα, μπήκε μέσα και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας μετά από αναζητήσεις και αστυνομική έρευνα, ο 18χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας και συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Χ.Β.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.