Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σιάτιστα: 1o Τουρνουά Μπάσκετ «ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ»

18 Σεπτεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://1.bp.blogspot.com/-8MoGd6504yc/TzlUeJKhmmI/AAAAAAAAAGE/B42-3Ze35H4/s170/%25CE%2593.%25CE%25A3.jpgΗ νέα Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Σιάτιστας αποφάσισε ομόφωνα να οργανώσει Τουρνουά Μπάσκετ προς τιμή του αείμνηστου Νίκου Παπαδόπουλου, επί πολλά χρόνια προπονητή της ομάδας και βασικό συντελεστή στην μεγάλη πορεία της ομάδας.

Το Τουρνουά έχει τίτλο «1ο Τουρνουά Μπάσκετ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ» και θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιάτιστας στις 29/9/2012 και 30/9/2012.

Θα συμμετέχουν Γ.Σ.ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ, ΛΑΣΣΑΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ και ΑΝΑΤΟΛΙΑ, δηλαδή οι τρεις ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας στις οποίες πρόσφερε τις υπηρεσίες του ο Νίκος Παπαδόπουλος και μια ομάδα Β΄ Εθνικής κατηγορίας.

Το Σάββατο 29/09/2012 στις 5:30 μ.μ. το Άργος Ορεστικό θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Λασσάνη και στις 7.00 μ.μ θα γίνει τελετή στο κλειστό γήπεδο της Σιάτιστας, αφιερωμένη στον σπουδαίο προπονητή και άνθρωπο που έφυγε πρόωρα. Μετά την τελετή θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ανάμεσα στις ομάδες ΓΣ Σιάτιστας και Ανατόλια.

Βασικός συμπαραστάτης στην προσπάθεια του Συλλόγου είναι ο Δήμος Σιάτιστας.

« Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σιάτιστας έχει συνδέσει την επιτυχημένη πορεία του με το Νίκο Παπαδόπουλο. Πίστεψε στο όραμά του και στη φιλοσοφία του διαγράφοντας μια πορεία πρωτοφανή για τα δεδομένα της εποχής. Η Σιάτιστα τιμά τον προπονητή της μέσα στο γήπεδο, εκεί που ήταν ο αγαπημένος του χώρος και καλεί όλο τον μπασκετικό κόσμο της Δυτικής Μακεδονίας να είναι παρόν…»  δήλωσε ο Χάρης Βανίδης, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Γυμναστικού Συλλόγου Σιάτιστας.

http://4.bp.blogspot.com/-eWqczF0-txE/UFedLMvxlhI/AAAAAAAAA0E/j5ZmxHMP9jk/s1600/TOYRNOYA+(3).jpg

gssiatistas.blogspot.com

This entry was posted on Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2012 at 20:25 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply