Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απολύθηκε ο διευθυντής της Daily Star λόγω Μίντλετον

Σεπτέμβριος 18th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Της εφημερίδας που αναδημοσίευσε τις τοπλες φωτογραφίες

http://img.protothema.gr/79030F87D25FFB1A6561A772FEE51AA4.jpgΟ διευθυντής της ιρλανδικής Daily Star απολύθηκε τη Δευτέρα μετά τη δημοσίευση των επίμαχων προσωπικών φωτογραφιών της Κάθριν Μίντλετον, συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ και την προσφυγή στην δικαιοσύνη από την πλευρά της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Οι ιδιοκτήτες της εφημερίδας, ο βρετανικός όμιλος Norhtern and Shell και η Irish Independent News and Media, έσπευσαν να καταδικάσουν την απόφαση για δημοσίευση των φωτογραφιών στην αμφιλεγόμενη έκδοση του περασμένου Σαββάτου.

Ο εκδότης της εφημερίδας ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να απολύσει τον διευθυντή, «μια απόφαση με άμεση ισχύ» και εν αναμονή της εσωτερικής έρευνας σχετικά με το πώς αποκτήθηκαν από την εφημερίδα οι φωτογραφίες, που για πρώτη φορά δημοσιεύτηκαν από το γαλλικό περιοδικό Closer.

Η ανακοίνωση της εφημερίδας για την απόλυση του διευθυντή της, ακολουθεί την αγωγή που κατέθεσε σε δικαστήριο του Παρισιού το πριγκηπικό ζευγάρι.

Το ζεύγος Ουίλιαμ και Κάθριν έχει ζητήσει την απαγόρευση της μεταπώλησης ή αναδημοσίευσης των φωτογραφιών, που περιλαμβάνουν «πολύ προσωπικές στιγμές» και δεν έχουν καμία θέση στη δημόσια θέα.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται την Τρίτη.

This entry was posted on Τρίτη, Σεπτέμβριος 18th, 2012 at 15:22 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply