Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αποκάλυψη: Η νέα Mercedes CLA

18 Σεπτεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://www.newsauto.gr/wp-content/uploads/2012/09/mercedes_CLA_iceland.jpgΣτην πόλη Γκρίνταβικ στη νότια Ισλανδία «συνελήφθη» η νέα CLA χωρίς καμουφλάζ, κατά τη διάρκεια δοκιμών. Τις φωτογραφίες τράβηξε ένας Γερμανός τουρίστας και τις δημοσίευσε η διαδικτυακή έκδοση του Spiegel. Η εικόνα του νέου μοντέλου της Mercedes απέχει ελάχιστα από την ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία που είχε παρουσιάσει το NewsAuto.gr στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

http://www.newsauto.gr/wp-content/gallery/mercedes_cla_iceland/mercedes_cla_iceland2.jpg

Η παραγωγή της… μικρής CLS – όπως αποκαλείται στο χώρο του ειδικού Τύπου – θα αρχίσει τους πρώτους μήνες του 2013 στο εργοστάσιο του Κεκσκεμέτ στη Ουγγαρία. Το νέο premium τετράθυρο coupe της Mercedes μοιράζεται την πλατφόρμα MFA με τη νέα A-Class. Απέναντί του θα βρει τα αναμενόμενα μικρομεσαία sedan της Audi και της BMW, «στήνοντας» μία ενδιαφέρουσα μάχη στην πολυτελή κατηγορία.

http://www.newsauto.gr/wp-content/gallery/mercedes_cla_iceland/mercedes_cla_iceland3.jpg

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τα 4κύλινδρα σύνολα βενζίνης και πετρελαίου που συναντάμε στη νέα A-Class, ισχύος από 109 έως 211 PS. Οι διαστάσεις της CLA δεν θα απέχουν πολύ από αυτές της σημερινής C-Class, προσφέροντας κορυφαίους χώρους στην κατηγορία. Σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε αν η Mercedes επιφυλάσσει την έκπληξη για το Παρίσι ή θα περιμένουμε μέχρι τον Μάρτιο στη Γενεύη.

www.newsauto.gr

This entry was posted on Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2012 at 17:59 and is filed under ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply