Καλό ματς αλλά χωρίς γκολ ανάμεσα σε Πλατανιά και Ατρόμητο

Χωρίς νικητή έληξε η συνάντηση ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Ατρόμητο στα Περιβόλια Χανίων, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, διατηρώντας πάντως το αήττητο στο πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να επιβάλλει το παιχνίδι του και στο 8′ έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Κηπουρός «νίκησε» τον Επστάιν στο τετ-α-τετ με τον Γερμανό επιθετικό, ενώ στη συνέχεια ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε και το σουτ του Καραμάνου.

Ο Πλατανιάς απείλησε τρία λεπτά αργότερα, όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Τζανής έπιασε κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Ως τη λήξη του ημιχρόνου η ομάδα των δυτικών προαστίων είχε άλλες δύο καλές στιγμές, με σουτ του Δημούτσου (ελάχιστα άουτ) στο 34′ και μια κεφαλιά του Σουμπίνιο (38′) που είχε την ίδια κατάληξη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς ισορρόπησε και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, όπως με τον Μαραγκουδάκη στο 54′ και τον Κάλαϊτζιτς στο 55′, με τον Ιτάνζ να αποκρούει και στις δύο περιπτώσεις.

Στο 68′ άλλο ένα σουτ, από τον Κάλαϊτζιτς, βρήκε πάλι σε ετοιμότητα τον γκολκίπερ του Ατρόμητου, ενώ στο 78′ ο Αναστασάκος κοντρόλαρε ωραία αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ουκάρ – Επστάιν, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Αναστασάκος (82΄ Μαρτσάκης), Μαραγκουδάκης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς (77΄ Γκονζάλες), Ουκάρ, Τζανής, Ποτουρίδης, Ουντότζι (90΄+ Μιρτσέτα).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Επστάιν (87΄ Καραγκούνης), Μπέλιτς, Ιγκλέσιας, Καραμάνος (70΄ Κούτσι), Δημούτσος, Λαζαρίδης, Σουμπίνιο (73΄ Π. Γκαρσία).

ΔΟΛ,ΑΠΕ-ΜΠΕ,sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.