Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η πιο αστεία φωτογραφία διαβατηρίου στον κόσμο

Σεπτέμβριος 16th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μια ξεκαρδιστική φωτογραφία διαβατηρίου, ενός χαριτωμένου μπέμπη κάνει το γύρο του κόσμου, από τη στιγμή που ο πατέρας του αποφάσισε να την ανεβάσει στο διαδίκτυο.

Ο Καναδός Jorge Churano, ανέβασε τη φωτογραφία στο Reddit την περασμένη Πέμπτη με το εξής σχόλιο: “Η γυναίκα μου πήτρε τον 5 μηνών γιο μου για τις πρώτες του φωτογραφίες διαβατηρίου-καρφιτσώστε την!”

Στον Καναδά, τα διαβατήρια έχουν διάρκεια 5 ετών, ωστόσο ευτυχώς για τα βρέφη ισχύουν μόνο για τρία χρόνια!

Στην ξεκαρδιστική φωτογραφία, ο μπόμπιρας δυσκολεύεται να ανοίξει το ένα μάτι, ενώ το σαγόνι του έχει κρεμάσει, θυμίζοντας μεθυσμένο.

Όπως ήταν φυσικό, οι χρήστες του διαδικτύου, εκτίμησαν ιδιαίτερα το χιούμορ του πατέρα και μόλις σε μια μέρα 525.000 είδαν τη φωτογραφία. Πολλοί από αυτούς χρησιμοποίησαν τη φωτογραφία προσαρμόζοντάς την σε άλλη, με έναν από αυτούς να την προσαρμόζει σε μια εικόνα των… Led Zeppelin!

Ο πατέρας του μικρού, απαντώντας σε σχόλια αναγνωστών εξήγησε ότι έβγαλε φωτογραφία διαβατηρίου στον αξιαγάπητο μπέμπη, καθώς η οικογένεια σχεδιάζει να μετακομίσει από τον Καναδά στη Λατινική Αμερική.

news247.gr

This entry was posted on Κυριακή, Σεπτέμβριος 16th, 2012 at 13:18 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply