Το Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας (Ι.Π.Α.Δ.Μ.), ήταν αρμόδιο για την διεκπεραίωση του Προγράμματος

Ο Δήμος Γρεβενών ανακοινώνει ότι από το Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας (Ι.Π.Α.Δ.Μ.), στον πίνακα ανακοινώσεων στην ιστοσελίδα του (http://www.ipadm.gr) αναρτήθηκαν την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012 οι πίνακες κατάταξης της υπ’ αριθμ. ΚΟΧ 100.301/1/2012 ανακοίνωσης σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Γρεβενών» στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Το Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας (Ι.Π.Α.Δ.Μ.), ήταν αρμόδιο για την διεκπεραίωση του Προγράμματος, με υπεύθυνο τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Χρήστο Τράντη (τηλ. επικοιν.: 24610 26622 & 6977247807).

Ο Δήμος Γρεβενών από την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012 και από ώρα 8:30 πμ θα υποδέχεται τους πολίτες, οι οποίοι θέλουν να υποβάλουν ένσταση κατά των πινάκων κατάταξης, στο γραφείο των Συνεργατών του Δημάρχου και οι οποίοι θα τους παρέχουν τη βοήθειά τους.

Η προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των πινάκων κατάταξης είναι τρεις εργάσιμες ημέρες και ξεκινά από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.