Οι ληστές «χτυπούν» στα ενοικιαστήρια - Ετσι δολοφόνησαν το ζευγάρι στα Καμίνια

Η δολοφονία ζευγαριού στα Καμίνια έφερε στο φως τη νέα μέθοδο που χρησιμοποιούν οι ληστές για να επιτεθούν στα θύματα τους. Οι κακοποιοί πλέον χτυπούν τα ενοικιαστήρια.

Οι δράστες βλέπουν μία αγγελία ενοικίασης σπιτιού ή καταστήματος, στη συνέχεια καλούν τον ιδιοκτήτη με την πρόφαση πως ενδιαφέρονται και κλείνουν ραντεβού για να δουν το ακίνητο. Μόλις όμως φτάσουν στο σημείο και βρεθούν μόνοι με τον ιδιοκτήτη, τότε βγάζουν όπλο ή μαχαίρι και αφαιρούν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα που έχει πάνω ο ιδιοκτήτης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο δράστης ή οι δράστες παρουσιάστηκαν στο άτυχο ζευγάρι ως ενδιαφερόμενοι για το προς ενοικίαση διαμέρισμα. Ο 63χρονος πήγε να δείξει το διαμέρισμα και τότε οι δράστες τον τραυμάτισαν θανάσιμα και στη συνέχεια κινήθηκαν προς το διαμέρισμα του, όπου βρήκαν και σκότωσαν και την σύζυγο του.

Αν και αυτός ο τρόπος επίθεσης – ληστείας είναι γνωστός στην αστυνομία, είναι η πρώτη φορά που οι δράστες σκότωσαν τα θύματα τους.

www.iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.