Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παραπέμπεται στο Τριμελές Εφετείο ο Ισίδωρος Κούβελος

12 Σεπτεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Την άρση της ασυλίας της θα ζητήσει η Ντόρα Μπακογιάννη

Παραπέμπεται στο Τριμελές Εφετείο ο Ισίδωρος Κούβελος

Ο Εισαγγελέας Εφετών κ. Κωνσταντίνος Τζαβέλας προτείνει – σύμφωνα με πληροφορίες – την παραπομπή του κ. Ισίδωρου Κούβελου σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο, για άμεση συνέργεια σε υποβολή ψευδούς φορολογικής δήλωσης (κακούργημα).

Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση, του 1 εκατ. δολλαρίων, το οποίο δεν είχε δηλώσει ο σύζυγος της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, στην κοινή φορολογική τους δήλωση. Όπως είναι γνωστό, την υπόθεση είχε αποκαλύψει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ο επικεφαλής της Αρχής κατά του Ξεπλύματος, Εισαγγελέας κ. Παναγιώτης Νικολούδης.

Ο κ. Κούβελος είχε δηλώσει ότι τα χρήματα, τα οποία πέρασαν και μέσω Λονδίνου, για να καταλήξουν στη χώρα μας, προορίζονταν για την εξαγορά πλοίου, η οποία τελικά δεν έγινε.

Στο μεταξύ, πηγές προσκείμενες στην κυρία Μπακογιάννη ανέφεραν ότι η βουλευτής της ΝΔ θα ζητήσει την άρση της βουλευτικής ασυλίας της προκειμένου να διαλευκανθεί το θέμα.

This entry was posted on Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2012 at 17:44 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply