Δύο νέες σχολικές μονάδες στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, θα εγκαινιάσει την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, παράλληλα με τον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Πρόκειται για το Δημοτικό Σχολείο Χιλιοδένδρου – Ποριάς όπου θα βρίσκεται στις 10 το πρωί, ενώ λίγο αργότερα θα κόψει την κορδέλα των εγκαινίων στο νέο Γυμνάσιο Χλόης – Φουντουκλή.

Τα δύο έργα προϋπολογισμού 2.100.000,00 Ευρώ και 2.720.000,00 Ευρώ αντίστοιχα, ήταν ενταγμένα, χρηματοδοτήθηκαν από το ΕΣΠΑ Δυτικής Μακεδονίας και κατασκευάστηκαν με την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.Τα δύο νέα σχολικά κτίρια, σύγχρονων προδιαγραφών, θα προστεθούν στη δύναμη των σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας για να καλύψουν τις ανάγκες της σχολικής στέγης.

Στις 12.30 το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, θα εγκαινιάσει το 3ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης (περιοχή Αγίου Αθανασίου).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.