Νεκροί οι γονείς και δύο παιδιά

Τα θύματα ανασύρθηκαν από πυροσβέστες της ΕΜΑΚ

Ζευγάρι εκπαιδευτικών από την Ιτέα Φωκίδας μαζί με τα δύο παιδιά τους σκοτώθηκαν όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε σε γκρεμό στο 11ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Λαμίας- Άμφισσας.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, συγγενείς και φίλοι του ζεύγους είχαν αναγνωρίσει τις δύο σορούς που μεταφέρθηκαν πρώτα στο νοσοκομείο της Λαμίας, τον 52χρονο πατέρα και ένα αγόρι 13 ετών,

Την ίδια ώρα μεταφερόταν στο νοσοκομείο η σορός της 49χρονης γυναίκας, ενώ οι πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ συνέχιζαν τις προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του δεύτερου παιδιού.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, κάτοικος της περιοχής ενημέρωσε την αστυνομία λίγο πριν τη μία το μεσημέρι ότι είχε ακούσει έναν θόρυβο που έμοιαζε με αυτοκίνητο που έπεφτε σε βράχια.

Η αστυνομία εντόπισε το όχημα περίπου δύο ώρες αργότερα. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στην Ιτέα αυτή την εξέλιξη. Τον 52χρονο καθηγητή τον παρουσιάζουν ως ιδιαίτερα ήρεμο και προσεκτικό οδηγό και δεν μπορούν να καταλάβουν πώς ακριβώς εξελίχθηκε η τραγωδία.

Ένα άλλο δυστύχημα είχε σημειωθεί στις 16 Αυγούστου στο ίδιο περίπου σημείο της εθνικής οδού, όταν ένας 28χρονος οδηγός πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έχασε τη ζωή του στο βάθος του γκρεμού.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.