Ομολόγησε τον φόνο

Σοκ στο βρετανικό ποδόσφαιρο έχει προκαλέσει η ομολογία δολοφονίας από νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή της Στόουκ Σίτι! Σύμφωνα με την εφημερίδα «Mirror», ο παίκτης των ακαδημιών της Στόουκ, Αντριου Χολ ομολόγησε τη δολοφονία της νεαρής φίλης του το βράδυ της 9ης Ιουνίου.

Ο 18χρονος παραδέχτηκε ότι ήταν αυτός που διέπραξε το άγριο έγκλημα, μαχαιρώνοντας την πολλές φορές στο κεφάλι και το σώμα τις πρώτες πρωινές ώρες και ενώ βρίσκονταν σε πάρτι κοινού φίλου τους.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, ο 18χρονος μαχαίρωσε το θύμα 60 φορές σε κεφάλι, λαιμό και στήθος. «Η ζωή της τελείωσε στα χέρια σου, ενώ ήταν μόλις 15 χρόνων. Μόνο εσύ γνωρίζεις, τι συνέβη εκείνο το βράδυ και τι σε οδήγησε σε αυτή την πράξη», ανέφερε ο δικαστής Φόστερ στον Χολ, ανακοινώνοντας στον Χολ ότι θα περάσει το κατώφλι του δικαστηρίου «Luton Crown Court», όπου θα του ανακοινωθεί η καταδίκη του.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.