ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην εκχώρηση της Εγνατίας οδού σε ιδιώτες, πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι της εταιρίας στα διόδια στις περιοχές του Λαγκαδά και του Μετσόβου.

Συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 12 το μεσημέρι στα διόδια Ανάληψης (Λαγκαδάς) και στα διόδια Μαλακασίου (Μέτσοβο), προκειμένου οι εργαζόμενοι να ενημερώσουν το επιβατικό κοινό με ενημερωτικό υλικό που θα μοιράσουν.

Οι εκδηλώσεις ενημέρωσης και διαμαρτυρίας, πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των δράσεων του σωματείου για την ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών για την σχεδιαζόμενη παραχώρηση της Εγνατίας Οδού και τις δυσμενέστατες επιπτώσεις που θα έχει για το δημόσιο, τους χρήστες του αυτοκινητόδρομου, τους εργαζόμενους και τον ελληνικό λαό.

«Εμείς, οι εργαζόμενοι στην «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε» έχουμε από την αρχή αντιταχθεί με όλες μας τις δυνάμεις στην ένταξη στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων του μοναδικού ολοκληρωμένου και δημόσιου αυτοκινητόδρομου της χώρας, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα πως η παραχώρηση της Εγνατίας Οδού και των Καθέτων Αξόνων της σε ιδιώτες θα είναι επιζήμια για το δημόσιο συμφέρον, τόσο του Ελληνικού Δημοσίου όσο και των χρηστών της Οδού», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Χρήστος Βήττας στον Πτολεμαίο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.