Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Νέα αποκάλυψη: Στις 21.000 ευρώ ο μισθός του προέδρου του ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

Σεπτέμβριος 7th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Σε απίστευτες αποκαλύψεις προχώρησε η βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ Φεβρωνία Πατριανάκου

Σε σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε η βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας Φεβρωνία Πατριανάκου, σχετικά με τους υπέρογκους μισθούς υψηλά υφιστάμενων προσώπων, ακόμα και εν μέσω οικονομικής κρίσης και κατόπιν δραματικών μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις.

Μάλιστα, την ώρα που ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας έχει αποποιηθεί της αποζημίωσης του και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προχώρησε στη μείωση των αποδοχών τόσο του ίδιου, όσο και των υπολοίπων μελών της κυβέρνησης, τα μέλη του επταμελούς διοικητικού συμβουλίου του Ταμείου παίρνουν μισθούς-μαμούθ.

Η ίδια μιλώντας στη Βουλή σημείωσε ότι: “Οι απολαβές των μελών του Δ.Σ του Ταμείου είναι προκλητικά πολλαπλάσιες ακόμη και εκείνων του πρωθυπουργού”, αποκαλύπτοντας ότι ο πρόεδρος Παναγιώτης Θωμόπουλος λαμβάνει 21.000 ευρώ το μήνα και ο πρώτος αντιπρόεδρος 15.500 ευρώ.

Στις αποκαλύψεις της βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, που προκάλεσαν αίσθηση στη Βουλή, απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση προτίθεται να επανεξετάσει τις αμοιβές των μελών του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

pheme.gr

This entry was posted on Παρασκευή, Σεπτέμβριος 7th, 2012 at 09:04 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply