Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κάλεσμα της Γραμματείας Γρεβενών του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ) για μαζική συμμετοχή στο Συλλαλητήριο της ΔΕΘ

Σεπτέμβριος 7th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η Γραμματεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ.) Νομού Γρεβενών

κ α λ ε ί

Σωματεία, Φορείς, εργαζόμενους, αγρότες, μικροεπαγγελματίες, συνταξιούχους, ανέργους και όλο το λαό να πάρουν μέρος δυναμικά στο συλλαλητήριο αντίστασης και διεκδίκησης που οργανώνει το ταξικό κίνημα το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη ώρα 6 το απόγευμα στην κεντρική πύλη του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης,

Για να διαδηλώσουμε και να διεκδικήσουμε

Κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων,

Μονομερή διαγραφή του χρέους,

Αποδέσμευση  από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με ριζικές ανατροπές και αλλαγές που θα φτάνουν ως την εργατική λαϊκή εξουσία, με το λαό ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγει, για τη σχεδιασμένη αξιοποίηση όλων των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της χώρας.

Με τη γνώση ότι ο καπιταλισμός σάπισε και μπορεί να γεννά μόνο ανεργία, φτώχεια, δυστυχία. Για μια οικονομία στην υπηρεσία του λαού, σε μια κοινωνία με την εξουσία στα χέρια του λαού.

Για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων θα αναχωρήσει λεωφορείο από την πλατεία λαχαναγοράς (Ρολόϊ) Γρεβενών, το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη και ώρα 2+30 μ.μ..

Η  Γραμματεία  Π.Α.ΜΕ.  Ν.  Γρεβενών

This entry was posted on Παρασκευή, Σεπτέμβριος 7th, 2012 at 08:32 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply