Δοκίμασε το σύστημα 4-4-2, με τέσσερα χαφ στην ίδια ευθεία

http://img.protothema.gr/7BBE85BA316F33B518862047651F2E91.jpgΔοκίμασε το σύστημα 4-4-2, με τέσσερα χαφ στην ίδια ευθεία. Γκολκίπερ θα είναι ο Καρνέζης, δεξί μπακ ο Τοροσίδης, αριστερό ο Σπυρόπουλος, στόπερ οι Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, δεξί χαφ ο Μανιάτης, αριστερό χαφ ο Φορτούνης, κεντρικά χαφ οι Κατσουράνης, Τζιόλης και επιθετικό δίδυμο οι Μήτρογλου και Γκέκας. Ακριβώς την ίδια δοκιμή έκανε ο Σάντος και στην πρωινή προπόνηση.

H ομάδα των «αναπληρωματικών» αποτελούνταν από τους Τζόρβα (μοιράστηκε τον χρόνο με τον Γλύκο), μπακ ήταν οι Βύντρα και Χολέμπας, με τους Σιόβα και Μαλεζά στόπερ, ο Δημούτσος ήταν αμυντικό χαφ, λίγο μπροστά του οι Χριστοδουλόπουλος και Νίνης, ενώ ο Σαμαράς αριστερά, ο Μαυρίας δεξιά και ο Αθανασιάδης σε θέση φορ.
Ο Φερνάντο Σάντος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των βασικών στο πρώτο 20λεπτο. Εκανε παρατηρήσεις στους Σπυρόπουλο, Φορτούνη και Μανιάτη, ενώ στο ημίχρονο μάζεψε τους βασικούς και τους μιλούσε για πέντε λεπτά. Η εικόνα των βασικών ήταν σαφώς βελτιωμένη στο δεύτερο 20λεπτο και πήραν τη νίκη με 2-1 χάρη σε δύο γκολ του Μήτρογλου, ενώ το γκολ των αναπληρωματικών σημείωσε ο Σιόβας.

Στο τέλος της προπόνησης οι Νίνης, Χριστοδουλόπουλος και Φορτούνης προπονήθηκαν στις εκτελέσεις φάουλ από τα αριστερά με το δεξί πόδι και τεχνητό τείχος, ενώ οι Μήτρογλου και Σπυρόπουλος εκτέλεσαν φάουλ από τα δεξιά με το αριστερό πόδι.

Προς το τέλος του διπλού της απογευματινής προπόνησης ο Χοσέ Χολέμπας στραβοπάτησε, αποχώρησε και πήγε για εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό. Εχει ένα ελαφρύ διάστρεμμα, αλλά αναμένεται να ταξιδέψει κανονικά σήμερα με την αποστολή στη Ρίγα.

Η σημερινή αναχώρηση της Εθνικής είναι στις 11:00 με πτήση τσάρτερ για την πρωτεύουσα της Λετονίας. Επί λετονικού εδάφους θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από την αυριανή πρεμιέρα.

Ο Γιώργος Σαμαράς μπήκε χθες το απόγευμα στην προπόνηση, έδειξε ότι οι ενοχλήσεις στη μέση του έχουν υποχωρήσει, ωστόσο δύσκολα θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα αύριο, από τη στιγμή που θα έχει στην πλάτη του μόλις δύο προπονήσεις.

Μηνάς Τσαμόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.