http://img.protothema.gr/330F91E9BC1B614FF1BF6CA3D6B0A965.jpgΠοινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας στον Νίκο Παναγόπουλο, δράστη της εν ψυχρώ δολοφονίας του ιερέα Αθανάσιου Αυγερόπουλου, ενώ στη σύζυγο του θύματος Θεοδώρα Αυγεροπούλου άσκησε δίωξη για ηθική αυτουργία και άμεση συνέργια.

Το “κουβάρι” των πραγματικών γεγονότων της δολοφονίας του ιερέα στην Ηλεία προσπαθούν να ξετυλίξουν οι Αρχές καθώς οι δύο κατηγορούμενοι αλληλοκατηγορούνται. Μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” ο συνήγορος υπεράσπισης του 40χρονου, Αθ. Τσατας, ισχυρίστηκε πως ο εντολέας του έκλεισε τα μάτια του πριν πυροβολήσει με τρεμάμενα, όπως είπε, χέρια και εξέφρασε την εκτίμηση πως δεν ήταν εκείνος που κατάφερε το θανατηφόρο πλήγμα στον άτυχο ιερέα.

Ο κ. Τσατάς αποκάλυψε επίσης πως το θύμα έφερε και ένα τραύμα στο κεφάλι που δεν προερχόταν από τα σκάγια του δίκαννου το οποίο εντοπίστηκε κοντά στο σπίτι του κατηγορούμενου. Μιλώντας στην ίδια εκπομπή ο αστυνομικός διευθυντής Ηλείας, Δ. Αλεξόπουλος, είπε πως η πρεσβυτέρα αναγκάστηκε να ομολογήσει το έγκλημα καθώς είχε πέσει σε σωρεία αντιφάσεων και παραδέχθηκε πως υπάρχει τραύμα στο κεφάλι του θύματος, χωρίς όμως να γνωρίζει η αστυνομία αν έγινε πριν ή μετά τους πυροβολισμούς.

Ο δικηγόρος του 40χρονου κατηγορούμενου δήλωσε πως ο πελάτης του γνώρισε την πρεσβυτέρα από τον προηγούμενο εραστή της, με τον οποίο είχε διακόψει τη σχέση της επειδή εκείνος αρνήθηκε να σκοτώσει τον ιερέα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρεσβυτέρα προσπαθώντας να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη αυτή υποστήριξε ότι ο σύζυγός της την κακομεταχειριζόταν, τη χτυπούσε και της ασκούσε ψυχολογική βία. Οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.