Η νεαρή Τουρκάλα έχει μείνει έγκυος και ζητεί από τις Αρχές να υποβληθεί σε άμβλωση

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/EC34E89A907D1F8DD329C40786F38F90.jpgΤα βήματα της «Black Mamba», της τραγικής ταραντινικής ηρωίδας που ενσαρκώνει η Ούμα Θέρμαν στην ταινία «Kill Billl», ακολούθησε νεαρή Τουρκάλα που αφού πυροβόλησε τον βιαστή της στα γεννητικά του όργανα στη συνέχεια τον καρατόμησε και πέταξε το κεφάλι του στην πλατεία του χωριού.

Η 26χρονη Νεβίν Γ., η οποία είναι πέντε μηνών έγκυος στο παιδί του βιαστή της, φέρεται να δήλωσε στους συγχωριανούς της: «Αυτό είναι το κεφάλι του ανθρώπου που έπαιξε με την τιμή μου». Απαιτεί επίσης από τις Αρχές να την αφήσουν να υποβληθεί σε άμβλωση, πράγμα που δεν επιτρέπεται σύμφωνα με την τουρκική νομοθεσία μετά τις 10 εβδομάδες κύησης. «Αυτό το παιδί δεν το θέλω, πρέπει να κάνω έκτρωση όποιο και να είναι το τίμημα. Είμαι έτοιμη ακόμα και να πεθάνω», δήλωσε η νεαρή, η οποία έχει συλληφθεί από τις τοπικές Αρχές.

Το μαρτύριο της Νεβίν ξεκίνησε όταν ο σύζυγός της μετακόμισε στην Αττάλεια για δουλειά, από το χωριό που διέμεναν στην επαρχία Γιαλβάτς. Ο Νουρετίν Γκιντέρ, συγγενικό της πρόσωπο, αποφάσισε να εκμεταλλευθεί την απουσία του συζύγου της και υπό την απειλή όπλου τη βίασε. Ο άντρας συνέχισε για μήνες να βιάζει την 26χρονη μητέρα δύο παιδιών, εκβιάζοντάς την με γυμνές φωτογραφίες της που είχε τραβήξει.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της η νεαρή δήλωσε ότι ο Γκιντέρ «επαναλάμβανε συνεχώς πως θα το έλεγε σε όλους» (για τον βιασμό). Οταν συνειδητοποίησαν και οι δύο ότι η Νεβίν ήταν έγκυος βρισκόταν ήδη στις 14 βδομάδες κύησης και δεν μπορούσε πλέον να πραγματοποιηθεί νόμιμη άμβλωση. Φήμες άρχισαν να εξαπλώνονται στο χωριό και φαίνεται πως τα κουτσομπολιά και τα κακεντρεχή σχόλια των συχωριανών της οδήγησαν τη νεαρή στην αποτρόπαια αυτή πράξη, σε μια προσπάθεια να επανακτήσει την τιμή της.

«Θέλω να λένε όλοι ότι τα παιδιά μου είναι τα παιδιά της γυναίκας που ξέπλυνε τη ντροπή της και όχι μιας πόρνης. Η κόρη μου θα πάει για πρώτη φορά σχολείο εφέτος. Ολοι θα την προσέβαλλαν. Τώρα κανένας δεν μπορεί», κατέθεσε η Νεβίν. Μόλις ο σύζυγός της, ο οποίος αγνοούσε το δράμα που περνούσε η γυναίκα του, έμαθε τα κακά μαντάτα επέστρεψε αμέσως. «Μακάρι να το έλεγε σε μένα και θα τον σκότωνα εγώ, τον άτιμο», είπε.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.