http://images.newsnow.gr/19/199917/syntrivi-aeroplanou-se-soou-stin-aiova-deite-to-vinteo-1-315x236.jpgΤραγικό θάνατο βρήκε ένας πιλότος σε αεροπορική επίδειξη στην Αϊόβα. Το αεροπλάνο του που συμμετείχε στο σόου, άρχισε να “παρεκκλίνει” της πορείας του, να χάνει ύψος και τελικά έπεσε στο έδαφος με φόρα μπροστά στα έκπληκτα μάτια χιλιάδων θεατών.

Καρέ καρέ ερασιτεχνικό βίντεο δείχνει τι συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ξαφνικά το αεροπλάνο σημείωσε κατακόρυφη πτώση κατά τη διάρκεια του σόου Quad City Air,

Σύμφωνα με τις αρχές τα αίτια της συντριβής του αεροπλάνου βρίσκονται ακόμα υπό έρευνα ενώ το όνομα του πιλότου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα προκειμένου να αποφασίσει η ίδια η οικογένειά του αν θέλει να το κοινοποιήσει. Ήταν μόλις 40 ετών.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι το αεροπλάνο συνετρίβη κατευθείαν στο έδαφος με αποτέλεσμα ο πιλότος να μην έχει χρόνο προκειμένου να βγει από το αεροπλάνο.
Δείτε:

Iowa Air Show Crash Kills Pilot από stefanelonikitelo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.