Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ολοκληρώνεται ο κύκλος επαφών του Αντώνη Σαμαρά

Σεπτέμβριος 5th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Σήμερα στις έξι η συνάντηση με Φούχτερ

http://img.protothema.gr/6965E7BCDFF017846B872432A64CA444.jpgΣήμερα στις έξι θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου, με το Γερμανό υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας και εντεταλμένο για την Ελληνογερμανική Συνέλευση Χανς Γιόακιμ Φούχτελ.

Στη συνάντηση θα μετέχει και ο υπουργός Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με αρμόδιες κυβερνητικές πηγές, αναμένεται να επισημάνει στους συνομιλητές του τις θυσίες στις οποίες έχουν υποβληθεί το τελευταίο διάστημα οι πολίτες, τονίζοντας πως η ελληνική οικονομία συνεχίζει να βρίσκεται για 5η συνεχή χρονιά σε ύφεση.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, παράλληλα αναμένεται να ξεκαθαρίσει πως η κυβέρνηση θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της και παρουσιάζοντας και το νέο πακέτο μέτρων ύψους 11,5 δισ. ευρώ, ο κ. Σαμαράς επιδιώκει να βάλει άμεσα τις βάσεις για πολιτικές που θα οδηγούν στην ανάπτυξη, αλλά και στην επιμήκυνση του δημοσιονομικού προγράμματος.

This entry was posted on Τετάρτη, Σεπτέμβριος 5th, 2012 at 07:15 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply