Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αnonymous: Δημοσίευσαν λίστα με 1.000.000 iPhone και iPad, που παρακολουθεί το FBI

Σεπτέμβριος 5th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Είναι κοινά γνωστό, ότι όσο πιο “έξυπνο” τηλέφωνο ή ταμπλέτα έχεις, τόσο πιο εύκολο, είναι να σε σκανάρει κάποιος, ιδίως αν αυτός είναι μεγάλη κυβερνητική υπηρεσία, μεγέθους και επιπέδου FBI, για παράδειγμα. Ο μοναδιαίος κωδικός UDID, σε κάθε συσκευή Αpple, και οι δεκάδες εφαρμογές, συν το iOS, στην ουσία αποτελούν μια πρώτης τάξεως πρόκληση, για όσους τους αρέσει να μπαίνουν στον πειρασμό, ή πληρώνονται γι’ αυτό, στο όνομα, κάποιας, μεγάλης και υψηλής ηθικής αξίας…

Οι Anonymous, δημοσίευσαν στο  PasteBin.com, ένα απόσπασμα από μια λίστα …12.367.732 συσκευών iPhone και iPad, με τον μοναδιαίο κωδικό τους, το όνομα του χρήστη, τον τύπο της συσκευής, καθώς και τα περιεχόμενα των συσκευών.

Με σχετική ανάρτηση στο twitter, οι Anonymous ισχυρίζονται, ότι το 1.000.001 των στοιχέιων, που δόθηκε στη δημοσιότητα, το υπέκλεψαν από αξιωματούχο του FBI.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ: www.nbcnews.com

This entry was posted on Τετάρτη, Σεπτέμβριος 5th, 2012 at 13:54 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply