Μία πρωτοβουλία για το περιβάλλον

Σε μία πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, η οικονομική και ηθική υποστήριξη του έργου της ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ από ιδιώτες και επιχειρήσεις αποτελεί βασικό μοχλό για τη συνέχιση της λειτουργίας της και την υλοποίηση των δράσεων της, με σκοπό την προστασία της άγριας ζωής, αλλά και του περιβάλλοντος συνολικά.

Η ΚΑΛΛΙΣΤΩ καλωσορίζει την πρωτοβουλία της μεταφραστικής εταιρείας LEXICON (www.lexicon.com.gr) να ενισχύσει το έργο της οργάνωσης, μέσω ενός ειδικού προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της LEXICON να κερδίσουν έκπτωση 5% για κάθε έργο που θα της αναθέσουν μέχρι τις 31/12/2012. Ταυτόχρονα με την έκπτωση που κερδίζει ο πελάτης, θα δωρίζεται στην περιβαλλοντική οργάνωση ΚΑΛΛΙΣΤΩ ένα επιπλέον 5% από κάθε έργο με σκοπό την ενίσχυση των δράσεων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης της οργάνωσης και τον εμπλουτισμό του εκπαιδευτικού της υλικού. Στην ΚΑΛΛΙΣΤΩ, πιστεύουμε πως η επιτυχής υπεράσπιση του φυσικού περιβάλλοντος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ύπαρξη ενσυνείδητων, ενημερωμένων και ευαισθητοποιημένων πολιτών και από την επαρκή εκπαίδευση ή κατάρτισή τους και για το λόγο αυτό δίνουμε μεγάλη έμφαση σε προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που απευθύνονται σε μαθητές, γονείς και δασκάλους, ενώ παράλληλα προσπαθούμε να συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε όλη την Ελλάδα.

Η μεταφραστική εταιρεία LEXICON αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθητοποίηση της σε θέματα που αφορούν στους νέους και στο περιβάλλον, δίνει μέσω αυτού του προγράμματος την ευκαιρία στους πελάτες της να γίνουν σύμμαχοι στην προστασία του περιβάλλοντος και της άγριας ζωής, ενώ παράλληλα προσφέρει στην ΚΑΛΛΙΣΤΩ τη δυνατότητα να διευρύνει τον κύκλο των υποστηρικτών της, προτάσσοντας την κοινωνική προσφορά στην οικονομική κρίση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.