Την παρέμβαση του Εισαγγελέα ζήτησε προφορικά, μετά την ενημέρωση που έκανε, ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης ώστε η Αναπτυξιακή Γρεβενών (ΑΝΓΡΕ) να αποστείλει ένα CD με το αντίγραφο της μελέτης για το δρόμο Γρεβενών-Βασιλίτσας. Σύμφωνα με τον κ. Δασταμάνη, η μελέτη που παραδόθηκε στην Πολιτική Επιτροπή έχει ορισμένες ελλείψεις για τεχνικά έργα που ήταν συμβατοποιημένα και για τα οποία δεν μπορεί να υπάρξει άλλη μελέτη, καθώς αυτό όπως τόνισε θα ήταν παράνομο.

«Κατ’ επανάληψη ζητήσαμε από την ΑΝΓΡΕ να μας αποστείλει ένα αντίγραφο CD με τη μελέτη, το οποίο δεν κοστίζει πάνω από μισό ευρώ, ώστε αν ενταχθεί το έργο στο ΕΣΠΑ, αλλά μέχρι σήμερα δεν μας έχει αποσταλεί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δασταμάνης στην ενημέρωση που έκανε χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο, μετά από ερώτηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιάννη Παπαϊορδανίδη. Όπως πρόσθεσε ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών σε κάθε περίπτωση το έργο αυτό θα γίνει.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Διαβάστε ακόμη: Δημοσθένης Κουπτσίδης για τον δρόμο Γρεβενά – Βασιλίτσα: Τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.