Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ετοιμάζουν θερμό Σαββατοκύριακο

Σεπτέμβριος 4th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Επί ποδός βρίσκονται τα συνδικάτα των εργαζομένων, εν όψει των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης τον ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Τα συνδικάτα θα προχωρήσουν κανονικά στις καθιερωμένες κινητοποιήσεις τους, παρότι για πρώτη φορά εφέτος το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει ομιλία του πρωθυπουργού.

Όπως ανακοίνωσαν ΓΣΕΕ και συνδικάτα από ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα, θα συγκεκτρωθούν στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς και θα κάνουν πορεία στο κέντρο της πόλης. Στη συγκέντρωση αναμένεται να δώσει το “παρών” ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Την ίδια ώρα, συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους οργανώνει και το ΠΑΜΕ, παρουσία της γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα, αλλά και ομάδες αντιεξουσιαστών στην Καμάρα.

Τη δική τους κινητοποίηση ετοιμάζουν και οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας, εκκρεμεί ωστόσο ο καθορισμός της ημέρας και της ώρας που αυτή θα γίνει.

Οι διαδηλωτές δεν έχουν ακόμη αποφασίσει πού θα καταλήξουν οι πορείες που θα πραγματοποιήσουν, θεωρείται πάντως σχεδόν βέβαιο ότι θα κατευθυνθούν προς τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Απρογραμμάτιστες διαδηλώσεις δεν αποκλείεται να γίνουν και το πρωί του Σαββάτου, οπότε ο Αντώνης Σαμαράς θα τελέσει τα επίσημα εγκαίνια της Έκθεσης.

Τις επόμενες ημέρες, η Θεσσαλονίκη αναμένεται να θυμίζει “φρούριο” και οι αστυνομικές δυνάμεις στην πόλη ήδη ενισχύονται από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

This entry was posted on Τρίτη, Σεπτέμβριος 4th, 2012 at 17:22 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply