Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Παρέμβαση Εισαγγελέα για το δρόμο Γρεβενών-Βασιλίτσας

Σεπτέμβριος 4th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα ζήτησε προφορικά, μετά την ενημέρωση που έκανε, ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης ώστε η Αναπτυξιακή Γρεβενών (ΑΝΓΡΕ) να αποστείλει ένα CD με το αντίγραφο της μελέτης για το δρόμο Γρεβενών-Βασιλίτσας. Σύμφωνα με τον κ. Δασταμάνη, η μελέτη που παραδόθηκε στην Πολιτική Επιτροπή έχει ορισμένες ελλείψεις για τεχνικά έργα που ήταν συμβατοποιημένα και για τα οποία δεν μπορεί να υπάρξει άλλη μελέτη, καθώς αυτό όπως τόνισε θα ήταν παράνομο.

«Κατ’ επανάληψη ζητήσαμε από την ΑΝΓΡΕ να μας αποστείλει ένα αντίγραφο CD με τη μελέτη, το οποίο δεν κοστίζει πάνω από μισό ευρώ, ώστε αν ενταχθεί το έργο στο ΕΣΠΑ, αλλά μέχρι σήμερα δεν μας έχει αποσταλεί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δασταμάνης στην ενημέρωση που έκανε χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο, μετά από ερώτηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιάννη Παπαϊορδανίδη. Όπως πρόσθεσε ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών σε κάθε περίπτωση το έργο αυτό θα γίνει.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Διαβάστε ακόμη: Δημοσθένης Κουπτσίδης για τον δρόμο Γρεβενά – Βασιλίτσα: Τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη…

This entry was posted on Τρίτη, Σεπτέμβριος 4th, 2012 at 13:29 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply