Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Nοικιάσαμε» τον ΓΙΩΡΓΟ με 46.000 $

Σεπτέμβριος 2nd, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μετά την επανεκλογή του στην Σοσιαλιστική Διεθνή

http://img.protothema.gr/ACC2C419DB0DEAE5AF5E54D923388955.jpgΤο «ΘΕΜΑ» ζήτησε από την εταιρεία Harrys Walker Agency -που προσέλαβε τον πρώην πρωθυπουργό- να τον νοικιάσει για µια οµιλία τον Οκτώβριο.

O Γ. Παπανδρέου είναι περιζήτητος  στη λίστα του πλέον διάσηµου… µεσιτικού γραφείου προσωπικοτήτων, όπως ο Μπιλ Κλίντον και ο Κόφι Ανάν, και κλείνει απανωτές συµφωνίες για οµιλίες  και διαλέξεις σε πανεπιστήµια, εκδηλώσεις και συνέδρια ανά τον κόσµο.

Αν στην Ελλάδα ο κ. Παπανδρέου προχώρησε σε σηµαντικές µειώσεις µισθών και συντάξεων, στο εξωτερικό και σε ό,τι αφορά τον εαυτό του δεν φαίνεται διατεθειµένος να ρίξει τις τιµές. Ετσι, κοστολόγησε τον εαυτό του στα 46.000 δολάρια την ώρα ή, αν προτιµάτε, περίπου 40.000 ευρώ και ανέθεσε στους µεσίτες προσωπικοτήτων να του βρουν πελάτες ανά τον πλανήτη.

Η µόνη «προσφορά» που κάνει ο πρώην πρωθυπουργός είναι η παρουσία του χωρίς επιπλέον αµοιβή σε γεύµα, δείπνο ή εκδήλωση που θα διοργανωθεί προς τιµήν του αµέσως µετά την οµιλία του…

Οι συντάκτες της εφημερίδας συνομιλώντας με την εταιρεία προσποιήθηκαν ότι είναι εκπρόσωποι κυπριακού πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα στο “ΘΕΜΑ” που κυκλοφορεί

Φρίξος Δρακοντίδης, Ηλιάνα Φωκιανάκη

This entry was posted on Κυριακή, Σεπτέμβριος 2nd, 2012 at 10:01 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply